Dagkaart woensdag 6 november 2019

Bron: De wijsheid van het universum

Net zoals veel andere mensen gelooft je misschien dat je om kennis op te doen moet studeren en je moet houden aan bestaande formules, doctrines en overtuigingen. Hoewel studeren ongetwijfeld een rijke en bevredigende ervaring is, is het ook waar dat alles wat je moet weten al in je zit.

Raadpleeg je innerlijke wijsheid

Jouw vooruitgang wordt op dit moment misschien belemmerd omdat jij  je houdt aan formaliteiten en theorieën. Je hebt niet nog meer formele kwalificaties nodig om te kunnen slagen of te kunnen legaliseren wat je echt wilt zijn in het leven. De wijsheid die je nodig hebt, zit al in je. Er ligt een enorme schat aan kennis te wachten om aangeboord te worden. Het is tijd om jouw innerlijke wijsheid te raadplegen en jouw kracht te herwinnen. De vrouw van de roos is hier om jou te helpen de enorme bassins met kennis die in jouw hart aanwezig zijn, aan te boren. De volgende oefening kan helpen om toegang te krijgen tot jouw innerlijke wijsheid.
Paranormale en spirituele advieslijn

Maak er geen strijd van

Ga rustig en comfortabel zitten en laat alle gedachten en wereldse problemen gewoon voorbij drijven. Zie hoe ze weg zweven en laat eventuele verwachtingen die je hebt los – ontspan en haal adem. Hoe meer je kunt uitschakelen en ontspannen, hoe gemakkelijker het wordt om contact te maken met jouw innerlijke wijsheid. Kennis kan zich uiten via gevoelens of intuïtie, of in woorden die door jouw geest zweven.

Denk eraan, het geheim is geen strijd te maken van dit proces; gebruik het als ontspanning zonder verwachting van het resultaat. Vraag het universum je te helpen om contact te maken met alle kennis die je op dit moment goed kunt gebruiken.

Paranormale en Spirituele Advieslijn

De mediums en coaches van Rimpels op je ziel

Dagelijks bieden wij jou een boodschap aan vanuit het universum. Dit ter ondersteuning tijdens jouw transformatie, de weg die je aflegt terug naar jezelf. Het is de weg van liefde en bewustwording van wie je werkelijk bent en wat jouw missie is in dit leven.  Het is een zuivering van alle overtuigingen die jou belemmeren gelukkig te zijn. Graag moedigen wij jou aan tijdens dit soms pijnlijke maar tevens prachtige proces. De consulenten van Rimpels op je ziel helpen je met liefde om jouw pad te verlichten. Je hoeft het niet alleen te doen.

www.rimpelsopjeziel.nl

Terug naar blog overzicht