Er zijn nog steeds veel mensen die denken dat een Lenormand consult een toverformule is. Dat na een reading alles is opgelost en je leven plotseling weer op rolletjes loopt. En vooral dat die droomprins of prinses vanzelf op de stoep verschijnt.

Helaas is dit een misleidende gedachte. Een illusie met een grote marktwaarde. Mensen die geloven dat ik kan toveren als Petemoei, kunnen mij dus beter niet bellen. Ik zou ze ernstig teleurstellen.

 

Oude overtuigingen

Maar wat doet de reading dan wel? Je leven verandert pas als jij een ander inzicht krijgt. We lopen namelijk keer op keer vast op oude overtuigingen. Deze overtuigingen gaan we nader onderzoeken. Helpen ze je verder of vormen zij een blokkade?

 

Aha moment

De reading kan deze patronen herkennen. Persoonlijk kijk ik dan ook altijd eerst naar het verleden. Voor de meeste mensen is dit een aha moment. Van daaruit kijken we waar jij je bevindt in het heden en vervolgens kijken we naar jouw toekomst ‘mogelijkheden’.  

De kaarten zijn voor iedereen gelijk maar geen reading is hetzelfde. Ieder mens is uniek.

 

Ruim dertig jaar ervaring

Al ruim 30 jaar werk ik met de Lenormandkaarten en ook dat doe ik niet volgens geschreven regels. Bij alles wat ik doe, (dus ook in mijn persoonlijke leven) is mijn intuïtie leidend.

De kaarten zijn dan ook een breekijzer zodat we meteen op het juiste spoor zitten. Dat scheelt enorm veel tijd en kan het echte consult beginnen.

 

Ervaringsdeskundig

De combinatie van mijn heldervoelende/helderziende gave en mijn levenservaring doen de rest.

 

Oude wonden

We maken een reis langs oude wonden en geef ik tips hoe je deze wonden kunt helen. Dit is de eerste stap naar een ander leven met nieuwe mogelijkheden. De één is sneller dan de ander en daarom is het zo fijn dat je mij, ieder moment dat je behoefte voelt, terug kunt bellen.

 

Nieuwe liefde

Het is trouwens niet raar als je vraagt wanneer er weer een nieuwe liefde in je leven komt. Als geen ander begrijp ik dit intense verlangen. Graag leg ik je uit wat je kunt doen om de juiste liefde aan te trekken. Het begint met liefde voor jezelf. 

Als jij beseft dat alleen jij verantwoordelijk bent voor jouw gewenste toekomst, help ik je graag op de weg van jouw mooie transformatie.

 

Liefs,

Ana Akkermann 

❤️🙏

0909-0237 box 01

Ga voor meer informatie naar mijn profielpagina

 

 

Terug naar blog overzicht