Redactie


30 april 2019 - Uitleg

Universele Energie

Tags:

Universele energie is een vitale kracht.

Alles wat leeft, mensen, dieren, planten en micro-organismen hebben voor de activering van hun lichaamsfuncties Universele Energie nodig. Ieder mens beschikt over Universele Energie. Als je deze energie op een positieve wijze op een ander kunt overdragen, dan ben je instaat om een genezingsproces op gang te brengen.
Met Universele Energie draag je een onbeperkte hoeveelheid energie over op een ander, de therapeut is te beschouwen als een doorgeefluik, hij geeft geen energie van zicht zelf, hij geeft slechts energie door. Deze energie heeft een genezende werking, waardoor verlichting van de klachten ontstaat of de klachten zelfs geheel verdwijnen.
De energie wordt verdeeld en uitgestuurd naar alle organen, weefsels en cellen, hierdoor wordt het lichaam heilzaam gevoed en alle lichaamsfuncties doen er hun voordeel mee. De Universele Energie vitaliseert de cellen van de zieke weefsels en bevordert de normale lichaamsfuncties.
Behandeling met Universele Energie kan nooit ten kwade werken, het kan met iedere andere behandeling gecombineerd worden. De universele energie vormt de basis voor de meeste alle spirituele geneeswijzen en kan ook op afstand gegeven en ontvangen worden. Je kunt de universele energie ook gebruiken voor je zelfgenezende vermogen.

Terug naar blog overzicht