Universele energie is een vitale kracht.

Alles wat leeft, mensen, dieren, planten en micro-organismen hebben voor de activering van hun lichaamsfuncties Universele Energie nodig. Ieder mens beschikt over Universele Energie. Als je deze energie op een positieve wijze op een ander kunt overdragen, dan ben je instaat om een genezingsproces op gang te brengen.

 

Genezende energie

Met Universele Energie draag je een onbeperkte hoeveelheid energie over op een ander, de therapeut is te beschouwen als een doorgeefluik, hij geeft geen energie van zichzelf, hij geeft slechts energie door. Deze energie heeft een genezende werking, waardoor verlichting van de klachten ontstaat of de klachten zelfs geheel verdwijnen.

 

Vitalisatie

De energie wordt verdeeld en uitgestuurd naar alle organen, weefsels en cellen, hierdoor wordt het lichaam heilzaam gevoed en alle lichaamsfuncties doen er hun voordeel mee. De Universele Energie vitaliseert de cellen van de zieke weefsels en bevordert de normale lichaamsfuncties.

 

Pas op

Dat een heling met Universele Energie geen kwaad kan is niet helemaal waar. Blijf waakzaam betreft de intenties van de healer. Waar en hoe staat deze zelf in het leven? Op welke frequentie werkt de healer? Een oprecht behandelaar zou je er altijd op wijzen dat je beschikt over een zelfhelend vermogen. Hij of zij zal je leren hoe je dit bij jezelf kunt activeren zodat daarmee wordt voorkomen dat er afhankelijk ontstaat.  Een zelf benoemend healer die zelf nog veel onverwerkte pijn met zich meedraagt, kan deze pijn overbrengen op de aanvrager.  Lees hier meer over frequenties en afstemming.

 

Zelf genezend vermogen

Een healing kan met iedere andere behandeling gecombineerd worden. De universele energie vormt de basis voor de meeste alle spirituele geneeswijzen en kan ook op afstand gegeven en ontvangen worden. Je kunt de universele energie ook gebruiken voor je zelf genezende vermogen.

Als je vragen hebt, kun je eenvoudig in contact komen met onze consulenten. Ga naar Rimpels op je ziel voor meer informatie.

advertentie

Terug naar blog overzicht