Toekomst voorspelling

Datum: 30 april 2019

Toekomst voorspellen is relatief. Volgens de kwantumtheorie bestaat tijd niet maar gebeurt alles in het Nu. Er is dus geen verleden, heden of toekomst. In onze aardse beleving is er echter een tijdspanne waarin alles zich voltrekt. Voor ons als mens is er een gisteren, een vandaag en een morgen. Bij mediamieke mensen vervagen de grenzen van de aardse tijdspanne. Zij zien verleden, heden en toekomst.

Het toekomst voorspellen is helaas een lapmiddel om iemand iets voor te spiegelen. Dat kan echter een zeer positieve uitwerking hebben. Het kan net dat ene duwtje in de rug zijn zodat iemand weer in zichzelf gaat geloven. Het kan ervoor zorgen dat iemand zijn schouders er weer onder zet wanneer hij de moed is verloren.

Sommige coaches van Rimpels op je ziel zijn ook helderziend. Zij realiseren zich echter als geen ander dat het minstens zo belangrijk is om te vertellen hoe je bepaalde blokkades kunt overwinnen. Dit is nodig om je toekomst te verwezenlijken zoals je dat graag zou willen. Zij spreken niet over toekomstvoorspellingen maar over toekomstmogelijkheden.

De meeste paranormale lijnen zijn opgericht vanuit enkel commerciële belangen. Het zijn slimme marketeers die profijt zien in de zwakte van de mens. Het is de hang naar mysterie die het succes van deze lijnen bepaalt. De mediums worden aangeprezen als kermisattracties. In feite is daar niets mis mee. Het is immers ook een behoefte die wordt vervuld. Zonder vraag ook geen aanbod. Vertel de mensen wat ze graag willen horen en het geld stroomt vanzelf binnen. Dat sluit echter niet uit dat ook op deze lijnen integere mensen werken die wel degelijk meewerken aan de algemene bewustwording.

Het leven kan pas veranderen wanneer jezelf verandert. Dit is de basis van een mooie toekomst. Wie passief op de bank hangt, kan zich eindeloos vermaken met het bellen naar waarzeggers maar zal er feitelijk nooit iets veranderen.