Rimpels op je ziel

Datum: 22 mei 2019

 

In 2006 schreef Ana het boek Rimpels op je ziel onder de naam An de Wit-Akkermann. Hierin omschrijft zij haar spirituele- en paranormale ervaringen tot ongeveer haar 40e levensjaar.

In dit eerste deel maak je kennis met Ana.

Samenvatting

Rimpels op je ziel vertelt het levensverhaal van Ana gedurende 1957 tot 2000.
Openhartig schrijft zij over haar spirituele ontwikkeling en de confrontaties met haar omgeving. Vanaf haar vroege jeugd werd zij geconfronteerd met dominante persoonlijkheden. In het heden ziet zij deze persoonlijkheden als haar grootste leermeesters. Ana besloot uit haar rol als slachtoffer te stappen en de onderdrukking om te buigen naar kracht.

Je kunt het boek nieuw bestellen bij Boekscout.

De eerste druk is als tweede hands te verkrijgen via Bol.com

Indien je behoefte hebt aan een gesprek met Ana kun je haar bijna dagelijks online consulteren. Bel 0909-0237 box 01 of kijk op haar profiel voor de mogelijkheden en beschikbaarheid.

EEN NIEUW BEGIN

In 2015 besloot Ana haar vertrouwde veilige leven achter zich te laten om aan een nieuw levenshoofdstuk te beginnen. Zij voelde zich geroepen en zo besloot zij haar leven een totaal andere wending te geven. Dit zou de grootste en meest heftige transformatie van haar leven worden.

Kort na dit besluit vertrok Ana voor een retraite naar La Palma. De back tot basis retraite vond plaats in een intieme setting in de bergen van dit prachtige groene eiland. Hier vond Ana het contact terug met haar ware zijn. Het was haar doel de relatie met zichzelf te herstellen. Op dit eiland werd zij door Spaanse vrienden van haar gastheer omgedoopt tot Ana. Eenmaal terug in Nederland besloot zij deze naam voortaan te gebruiken.

HERDRUK EN NIEUWE KANSEN

Er volgde een periode van vallen en opstaan. Moed, euforie en vreugde werden afgewisseld door angst en onzekerheid.

Omdat Ana de ervaringen van de afgelopen jaren graag opnieuw in een boek wil optekenen, ontstond het idee om Rimpels op je ziel opnieuw uit te geven. Zij vond Boekscout bereid om dit te doen. Dit keer is er geen beperkte oplage maar kan het boek on demand per bestelling gedrukt worden.

“Een ontmoeting met Ana is als het weerzien met een oude bekende”

Tineke de Nooij

“Ik ken Ana als een wijze, meelevende en lieve vrouw. Haar uiterlijke schoonheid weerspiegelt bij haar ook haar innerlijke”

Ronald Jan Heijn

“Ana liet mij terugkeren naar de kern. Door steun en vertrouwen kreeg ik kracht om door te zetten”

Tom Sebastian

advertentie

 

 Spirituele Advieslijn

 

Recensies bol.com

Ik zag het boek in de boekenwinkel liggen in Den Bosch. de voorkant trok mij direct aan. Een open gezicht met rimpels van het leven. An, ik kan alleen maar zeggen, petje af. het heeft mij inzicht gegeven hoe ik kan omgaan met mijn kinderen. ook als deze niet helemaal sporen zoals de maatschappij dit noemt. Ik kan nu afstand nemen van de problemen welke sommige van mijn kinderen zich zelf op de hals halen. Ik zag op je site dat je aan een 2e deel bezig bent, zo ben ik ook op bol.com terecht gekomen. Ik ga deze zeer zeker kopen. Liefs van een lezer welke zeer onder de indruk is.

Dit boek is een reis door het leven van iemand die veel heeft meegemaakt maar toch vast is blijven houden aan haar eigen gevoel. Inmiddels zijn gelukkig vele rimpels gladgestreken. Een boek wat je tot de laatste bladzijde blijft boeien.

Als je eenmaal begint aan dit boek wil je niet meer stoppen. Het is heel prettig en boeiend geschreven en zeer herkenbaar. Je voelt als het ware alsof het jezelf overkomt of meemaakt. Een echte aanrader!

In 2 dagen hebben we allebei het boek uitgelezen. Het is vlot geschreven, zeer herkenbaar en de booschap is bij ons overgekomen. Het is een aanrader!

Vanaf de eerste tot de laatste bladzijde heeft het verhaal mij geboeid. Eens hoop ik dat ook ik deze zware beslissingen kan maken.

 

 Mooi en zuiver boek

Na aandringen van een vriendin heb ik het boek gekocht. Zeer zeker geen spijt van gekregen. Het geeft een gevel van herkening en het neemt je mee naar tijden en plekken welke in je geheugen zijn weggestopt. het heeft mij geholpen om dingen anders te gaan durven zien. Zeker een aanrader voor mensen die gebukt gaan onder de schuldgevoelens van ouders en kinderen. Liefs Brenda van Dijk

leest gemakkelijk
geeft een tijdsbeeld van het leven toen – zeker als vrouw
die geleerd is om zichzelf weg te cijferen lief te zijn en dienstbaar aan de man
dat ging dan ten kostte van jezelf

Na wat aandringen van een vriendin heb ik toch het boek maar gelezen. ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben. het leest zo lekker weg en het heeft mij doen inzien dat de relatie tussen moeder en kinderen nooit ten koste van jezelf mag gaan. Dank hiervoor. sinds het lezen van je boek is mijn relatie met d kinderen beter geworden omdat ik, net zo als u, ze heb losgelaten. Inmiddels heb ik het boek voor mezelf gekocht zodat ik het als naslagwerk kan gebruiken. Dank en veel liefs, Jolanda

 

Als je in dit boek begint wil je het in een ruk uitlezen , het is een boeiend verhaal wat je meteen aangrijpt, An bezit een fijne manier van schrijven, wat zeer prettig leest. Het boek kan een steun zijn voor mensen die soortgelijke situaties hebben meegemaakt, al met al, een aanrader.

fantastisch boek

rimpels op je ziel, een boek dat als je erin begint te lezen je niet meer kan en wilt stoppen, het is goed en begrijpelijk geschreven en kan een steun zijn voor anderen die in de zelfde situatie zijn beland.

 Lef

Een herkenbaar boek van An de Wit, die het lef en de durf heeft om haar levenslessen met ons allemaal te delen, die de meesten mensen geforceerd binnenskamers willen houden. Een boek om na een jaar weer eens uit de kast te pakken en opnieuw te lezen!

goed boek

Een heel goed geschreven prettig leesbaar boek over een leven die heel herkenbaar is, maar ook steun kan bieden.

Fantastisch boek geschreven door een zeer spirituele “down to earth” vrouw, wat een geweldige combinatie! Een must voor iedereen die een spirituele ontwikkeling doormaakt