Reviews - Rimpels op je ziel


anoniem

17 oktober 2020

Beste Lenie , Even herstel van mijn bericht ik heb het verkeerd verwoord het moet zijn magnetiseren Veel liefs

Linanne Antonia

13 oktober 2020

Lieve Lenie Je bent een bijzondermedium en een bijzondere vrouw .Echt mens eerlijk en liefdevol.Liefs Linanne Antonia

D uit België

13 oktober 2020

Sonja werkt zuiver en is heel goed in haar healing en spiritueel advies. Blij met de hulp

anoniem

13 oktober 2020

Lieve Lenie , Het is ongekend hoe je de pijn weg kunt halen door mediteren Bij mijn man zijn elle boog die gebroken was En bij mijn hond waar de pupil van zijn oog uit liep en nu weer rond is en vooral bij mijn paard die een blessure in de mond en zijn hak heeft zie ik duidelijk verbetering Je bent heel goed met mediteren bij dieren hond zijn oog is weer normaal en mijn man zijn arm wat gebroken was hij kan hem weer zonder pijn bewegen

Anoniem

18 september 2020

Hallo lieve Sonja, heel erg bedankt voor het opschonen van mijn chakra's en het weghalen van het negatieve. Je bent echt een hele goede medium, een topper!. Eerlijk en oprecht. Liefs, Anoniem

Bleumke voor John Webster

14 september 2020

Lieve John,hartelijk bedankt voor het fijne gesprek wat wij samen hadden. Het heeft mij echt goed gedaan om mijn gedachtengang eens met jou te delen. John je bent een hele goede en kundige man die echt begrip heeft voor alles. John is heel goed in het geven van Reiki op afstand en kan je goede tips geven. Hij is een hele fijne en zuivere gesprekspartner met een luisterend oor en hij doet zijn werk met hart en ziel en dat siert hem. John heeft mij veel informatie gegeven over mijn huidziekte Psoriasis en ik vond het fijn om eens te praten met iemand die dat ook heeft. Ik raad iedereen aan om John eens te bellen het zal je goed doen. Dikke kus en veel liefs van Bleumke

Siepke

6 september 2020

Hi Sonja, fijn je gesproken te hebben gisteren. Het geeft een lichter gevoel. Prettig is dat. Tot hoors, ziens. Hartelijke groet, Siepke de Jongh

Linda

1 september 2020

Lieve Lenie Ik heb je nu vaker aan de lijn gehad.Bedankt voor je warme hart je zuiverheid je gaven en je oprechte steun.Je hebt een bijzonder plekje in mijn hart gekregen omdat je me zo liefdevol hebt ondersteund.Liefs Linanne

Linanne

18 augustus 2020

Lieve Bram Je nuchtere en wijze adviezen en je spirituele gaven hebben me erg geholpen om meer in mijn kracht te gaan staan en mijn dromen na te leven.Lieve Bram bedankt hiervoor Linanne

Roos

17 augustus 2020

Lieve Lenie , Dank Dank en nogmaals Dank. Je hebt al veel verbroken, opgeruimd en verhelderd. Wat het een stuk lichter heeft gemaakt, in en om mijn heen ! Ik voel me dan ook vereerd je te kennen en het werk van jou en je gidsen zo tastbaar te mogen ervarenen en te ontvangen. Dank ! Veel Liefs x en een Hartegroet Roos

Maria

15 augustus 2020

Sylvia heb ik nu een aantal keren gesproken over verschillende dingen die me bezig hielden. Ze luistert goed, is heel invoelend en geeft adviezen waar je iets mee kunt. Ze is echt betrokken bij je en ziet heel snel en helder waar de knelpunten zitten. Fijne, relaxte gesprekken. Dank je Sylvia!

Ana

4 augustus 2020

Lieve Lenie, Ik wil jou bedanken voor het fijne gesprek. Je komt bij mij over als een zuiver persoon en iemand die oprecht wil helpen. Sinds de opschoning voel ik mij innerlijk rustig. Mijn dank daarvoor.

I.M. .

4 augustus 2020

Lenie is een schat van een vrouw met een hart van goud. Ik ben heel gevoelig voor negatieve energie en zij kan dit heel goed verwijderen. Entiteiten en indrukken. Ook voelt ze blokkades uit dit en vorige levens aan en deze kan ze ruimen. Tevens kan ze goed mee kijken en voelen in de processen waar je in zit. En met liefde magnetiseert ze je pijn klachten, de gave waar ze mee geboren is. Niets menselijks is haar vreemd en daarbij stelt ze zich ook open en kwetsbaar op, met de nodige humor. Ik kan oprecht zeggen dat ik van haar hou 🙂 Liefs voor Lenie en ook voor Ana bedankt voor deze lijn! Xxx I.M.

Linda

15 juli 2020

Hallo Sylvia Je raakte me in mijn in hart met je wijze lieve woorden.Wat een wijsheid heb je mooie ziel.Bedankt bedankt bedankt .liefs Linanne harpiste

Lenie

11 juli 2020

Lieve Sylvia, ik wil jou heel hartelijk bedanken voor het fijne gesprek wat ik met jou had vanavond 11-7-2020. Jij bent zo'n prachtig en intens zuivere vrouw en lichtwerkster met een hartje van goud. Ik kon mijn verhaal helemaal kwijt bij jou en dat is iets wat ik niet snel doe …..ja lieve Sylvia het heeft mij goed gedaan. Ik kan iedereen aanraden om Sylvia te bellen omdat ze een luisterend oor heeft en ze kan je heel goed aanvoelen, zij is een hele deskundige vrouw.ik geef jou 10 sterren. Veel liefs en knuffies van mij xxx Lenie

Anoniem

10 juli 2020

Lieve lenie , Wat ben ik ziels gelukkig dat ik je mocht ontmoeten ,je hebt me al zoo goed geholpen , bij het wegnemen van overleden personen die nog bij me ronddwaalden , nu ruimen we ook nog stukken uit het verleden op , lieve lenie , hartelijk dank <3

Imro

9 juli 2020

Lieve Lenie, heeeeel hartelijk dank voor al het werk dat je voor mij hebt verricht om het slechte te verbreken en te verwijderen en om mij te beschermen tegen al het negatieve. Ik ben je zeer erkentelijk en mijn dank is zeer groot en grenzeloos. Moge God jouw blijven beschermen en zodoende ik ook tot in eeuwigheid van dagen. Hartelijke groet. Veel liefs en een dikke kus van Imro.

Anoniem

30 juni 2020

Lieve Sonja, Wat ben jij een goede medium. Je ziet meteen wanneer er zwarte magie in het spel zit. Bedankt voor je hulp. Anoniem

Anoniem

29 juni 2020

Lieve Lenie, bedankt voor het verbreken van de zwarte magie. Liefs, Anoniem.

Antonia

26 juni 2020

Hallo Sonja Wat sta je dicht bij de goddelijke wereld met je gaven.Leeftijd speelt dus geen rol voor je zuiverheid en invoelen .Bellen naar Sonja♥️liefs Antonia Linanne

Linanne Antonia

22 juni 2020

Lieve Corrie .Je hebt bijzondere gaven.Je kon in mijn ziel kijken.Ik weet dat ik op de goede weg ben.Zo bedankt hiervoor Veel liefs Linanne Antonia

Hikari

20 juni 2020

Bedankt voor de mooie Reading, ik heb er heel veel aan gehad. Nieuwe inzichten gekregen en ben heel blij met het advies.

S

19 juni 2020

Beste Anna, Bedankt voor de fijne reading, ik herken wel veel en kon veel plaatsen.

Linanne

18 juni 2020

Lieve Lenie Nog een compliment ! Had behoorlijke pijn in mijn kaak en je hebt door je magnetisme en gidsen de gave om pijn klachten te verzachten Heel erg bedankt .Liefs Linanne harpiste en componiste

Linanne

17 juni 2020

Lieve Lenie Je bent een topmedium.zuiver en oprecht .Je kan heel goed de diepte in gaan zodat oude blokkades worden opgeruimd.Je heelt terwijl ik aan de lijn ben .Ik ben je zeer dankbaar .Veel liefs Linanne Harpiste

L

12 juni 2020

Lieve Sonja, Ik heb je zo vaak gebeld en je hebt mij zo vaak zo goed geholpen. Vandaag weer....iedere keer vergeet ik om iets op te schrijven, om je hier te bedanken. Je bent een engel, mijn engel. Bedankt voor je hulp lieve Sonia. Lieve groet, L.

Aysen

4 juni 2020

Lieve Natasja,  je hebt mij  goed geholpen.

Chanelle

3 juni 2020

Lieve Ana, Voel mij een stuk beter. Dank je wel

L

2 juni 2020

Lieve Ana, Heel erg bedankt voor de mooie reading. U heeft mij goed geholpen om te begrijpen waar dat verdriet en eenzaamheid vandaan komen. Ik voel mij stukken beter na het gesprek met u. Bedankt daarvoor. L.

Shima

23 mei 2020

Lieve medium Lenie, dank voor mijn fijne consult zojuist! Ben heel dankbaar dat ik u weer heb gevonden 🙂

Sheila Neijman

23 mei 2020

Corrie heb ik leren kennen omdat zij de HBO beroepsopleiding voor Gelukscoach annex werkgelukdeskundige heeft gevolgd. Een bijzonder integere vrouw met mooie kwaliteiten. Corrie is iemand die met je meedenkt, je aanvoelt en je begrijpt. Een dame die je helpt om knopen te ontwarren en je begeleid in het (her)ontdekken van je innerlijke kracht.

Nico

17 mei 2020

Lieve Lenie, Bedankt voor je hulp en het fijne gesprek dat we hebben gehad. Hartelijke groet, Nico

Geret

8 mei 2020

MOEDERS JE BENT EEN KEI! Je weet wel wie? GROETJES ROTTJEKNOR😉😄 Geret

Amy

8 mei 2020

Lieve Lenie, Als een moeder luister je altijd en aandacht naar mij en geklaag, je wordt niet moe van mij. Ik wil je bedanken voor je liefde volle manier waarop je mij bij staat als ik het eventjes niet zie zitten, dan duw je mij weer verder van kom op. God zegene je voor je liefdevolle toewijding zoals jij je werk doet. Amy

Vincent Haex

1 mei 2020

Dag lieve tante Lenie Wat ben ik toch blij met jou en je gidsen als ik jou niet tegen was gekomen 16 jaar geleden was ik allang doorgedraaid denk ik ha ha. je merkt gelijk op als ik weer eens bezoek heb van entiteiten en de rust die je mij brengt kan ik niet om schrijven je hebt een heel speciale plaats in mijn Hart Dikke knuffel Vincent

Sonja

15 april 2020

Beste Lenie, Dankjewel voor de opschoning van storende energieen die mij lastig vielen, en je magnetiserende behandeling van je ontvangen die min buikpijn weg heeft gehaald. Zoals altijd weet je direct wat er bij me zit en ook hoe effectief je me opschoont. Je bent een topper! Liefs kus S.

L

15 april 2020

Lieve Lenie, Ik ben heel blij dat ik u tegen bent gekomen op de lijn. U bent naast een heel goed medium ook een prachtig, lief en oprecht persoon met uw hart op de juiste plek. Bedankt voor uw hulp aan mij en mijn familie. U bent een topper! Ik kan iedereen aanraden om u te bellen. U krijgt van mij een dikke 10! Lieve groeten van L.

Danielle

3 februari 2020

Ik heb een consult van Ana gekregen. In één woord kan ik zeggen. TOP!!! Het heeft me op weg geholpen. Ik heb goede adviezen, en de juiste inzicht gekregen. Bedankt. Ik kom zeker nog terug Danielle

Manuella

2 februari 2020

Bram is een heel wijze leuke man aan de telefoon Ik had er direct een band mee Nu nog wachten of de verwachtingen uitkomen maar dat moet ik zelf doen In ieder geval deed me deugd zo'n gesprek te hebben Echt de moeite om ermee te praten   Manuela

Natasja

17 december 2019

Dank je wel voor je wijze raad en je begrip. Jij begrijpt me tenminste. Bel je snel om te vertellen hoe het is afgelopen met JZ. Toppertje Je naamgenoot

Conny

9 december 2019

Hi Ana,  Ik vind je berichten altijd pakkend en meestal komt t uit.   Conny

Patricia

13 november 2019

John is een warme man met veel empathie. Het voelde goed om naar zijn adviezen te luisteren. Het muntje is gevallen. Dank je wel ” Patricia

Debbie

3 augustus 2018

Super mooi gesprek en super goed gevoel. Ik kan hier wat mee. Ontzettend bedankt voor dit hele fijne gesprek.. en wie weet in de toekomst collega's 😉 Debbie

Siepke

14 juni 2018

Bedankt voor het fijne gesprek Ana. 😊 ” Siepke van Eijken

Anoniem

15 februari 2018

Oprecht kan ik een consult aanraden bij Ana. Je moet het gewoon zelf ervaren om te voelen dat je goed zit bij haar Anoniem  

Linda

25 mei 2017

Lieve Ana, Dank je wel voor de rust die je mij steeds geeft. Ik begrijp het steeds beter  ” Linda