Reviews - Rimpels op je ziel


Zuiver medium

2 juli 2021

Lieve Anne, We spraken elkaar regelmatig. Ik heb er veel baat bij gehad. Wist niet hoe ik review moest schrijven maar met beetje hulp toch gelukt. Nogmaals dank je wel. Ria

Geduld en begrip

2 juli 2021

Lieve Liesbeth, Dank je wel voor je liefdevolle geduld en het fijne gesprek. Het heeft mij verder gebracht en inzichten gegeven. Ria

Zuivere energie

27 mei 2021

Lieve Sonja, Oude energie kan een blokkade vormen op ons geluk en verhindert een goede doorstroom van levensenergie. Ik ben zo blij dat ik je om hulp heb gevraagd en was verbaasd hoeveel oude energie (van jaren geleden) zich in mijn energieveld had vastgezet. Ook als lichtwerker is het belangrijk om jezelf regelmatig te laten opschonen. Dank je wel voor je wijze woorden. Het is een stuk lichter in mij en om mij heen. Liefs Ana (box 01)

anne

18 maart 2021

lieve Sonja dankjewel voor het fijne consult en het geduld wat je hebt gehad voor deze hevige sessie. je bent een topper. liefs een collega

Trudy

12 maart 2021

Lieve Anne... een consult gehad in een woord geweldig kontakt met overleden dierbare duidelijke boodschappen elke keer de spijker op de kop... liefdevol en begripvol medium... gelijkwaardig.dank je wel... lieve groet Trudy

mirjam

2 maart 2021

Beste Johan, dankbaar ben ik dat ik nu al 3 sessies bij jou mag volgen, dankbaar voor alle inzichten die ik krijg waardoor ik steeds betere inzichten krijg en mezelf weer terug mag vinden in mijn eigen zijn. Waardevol en vol verwondering ben ik steeds opnieuw. warme groet Mirjam

mirjam

1 maart 2021

Beste Johan, dankbaar ben ik dat ik nu al 3 sessies bij jou mag volgen, dankbaar voor alle inzichten die ik krijg waardoor ik steeds betere inzichten krijg en mezelf weer terug mag vinden in mijn eigen zijn. Waardevol en vol verwondering ben ik steeds opnieuw. warme groet Mirjam

Vincent Haex

28 februari 2021

Dag lieve tante Ik kan nog niet eens in woorden omschrijven hoe blij ik met jou en je gidsen ben je voelt altijd haar fijn aan of ik weer entiteiten bij mij of in huis heb En de rust die je samen met je gidsen kan brengen vind ik nergens Je hebt een heel speciaal plekje in mijn hartje Dikke knuffel Vincent

Anne

17 februari 2021

Sylvia, dankjewel voor je luisterend oor en daarna je juiste woorden. Liefdevol, zonder oordeel. Heel fijn dat je midden in de nacht voor mij klaar stond en mij weer op mijn pootjes hebt gezet zodat ik weer verder kon.

Sonja

8 februari 2021

Heel degelijke lichtwekker die mij al veel vooruithielp. Lief en integer. Ontzettend bedankt

Gerrie

8 februari 2021

Heel degelijk consult die mij goed verder hielp. Ontzettend bedankt

Koosie

2 februari 2021

Lieve Anne, Ik zit zelf me levenslang in het paranormale cirque .. Dit is werkelijk 1 van de beste en mooiste duidelijke Reading ooit geweest! Nogmaals bedankt 🙏🏻 Voor dit fijn gesprek Tot volgende week Ik hou je op de hoogte Dikke knuffel 🧸

Sonja

29 januari 2021

Hoi Lieve Anne, Dankjewel voor je mooie gesprek en meditatie, ik heb weer veel geleerd over de hiërarchieën van de engelen wereld. Je bent een topper!! Liefs Sonja

S

29 januari 2021

Beste Gerrie, Wat een fantastische ervaring met de biosensor om de 5 elementen waar we mee verbonden zijn volledig te balanceren. Ik had inderdaad altijd ongemak bij de plekken die je aangaf vanuit mijn onderbewustzijn en dat waren ook mijn zwakke plekken waar ik op leeg liep. De hitte die ik altijd in mijn handen had was ik jarenlang kwijt, deze kwamen gisteren volledig terug. De geestelijke en lichamelijke reacties van het balanceren waren waanzinnig! Echt een healing voor iedereen om aan te raden en jezelf in deze chaotische tijd te resetten. Pracht werk! Liefs S.

Bleumke

28 januari 2021

Lieve Peter, je bent een hele aardige en kundige Astroloog. Bedankt voor het fijne gesprek en uitleg over mijn persoonlijk horoscoop,het was zeer interessant. Een warme groet van Bleumke.

Marsha

25 januari 2021

Lieve Ana, dank je wel voor het steuntje in me rug en de adviezen. Voel me gelijk veel beter.

An

25 januari 2021

Lieve Sonja, Ik geef niet snel een review maar voel wel wanneer iemand zuiver en goed is en dat ben je zeker! Nu al veel aan je gehad en had zelf ook al het idee dat er geen zuivere magie omheen hangt. Bel je zeker weer want je bent een toppertje en zal je nog nodig hebben in de toekomst... zeker tot mei 🙂 Liefs een collega van een andere lijn.

Rabia

14 januari 2021

Lieve Ana, Je hebt mijn vertrouwen weer hersteld. Dank je.

Samantha

7 januari 2021

Niets anders dan lof voor Anne! De gesprekken die ik met Anne heb geven altijd dat steuntje in de rug. Ze geeft me handreikingen om stappen te zetten en verzekerd mij dat ik op de goede weg ben! In mijn paniek en onzekerheid weet ze me weer even met beide benen op de grond te zetten en is getuige van mijn vorderingen. Een psycholoog is niet nodig, gesprekken met vriendinnen zijn fijn, maar soms heb je nét iets minder, iets meer of iets anders nodig en dan was Anne daar!! Dank je wel Anne!! Veel liefs! 🙏🏽

CB

6 januari 2021

Lieve Anne, Wat een fijne gesprekspartner je. Rechtstreeks uit het hart komen je inzichten.To the point en gelijk inzetbaar. Heb door jou te spreken mooie stappen gemaakt. Dankjewel lieve Anne

Ilse

13 december 2020

Lieve Ana, ik voel me een stuk rustiger. Gehuild en dat luchtte inderdaad heel erg op. Je hebt mij echt geholpen om het weer duidelijk te zien. Honderd x dank

G.

10 november 2020

Lieve Lineke, Bedankt voor het geven van zoveel inzicht in de personen om mij heen. Daar heb jij mij ontzettend mee geholpen. Je hebt een hele grote gave en ik ben blij dat jij die wil delen en mij verder wil helpen. Jij kunt mensen motiveren en je raakt mij elke keer weer met je woorden. Ik ben ontzettend blij met jou en ga je snel weer bellen voor onze volgende coachingssessie. Ik ga jou bij iedereen aanbevelen en aanraden.

Lorry

27 oktober 2020

Lieve Ana, bedankt voor je wijze raad. Je wist gelijk wat de blokkade was.

D uit België

13 oktober 2020

Sonja werkt zuiver en is heel goed in haar healing en spiritueel advies. Blij met de hulp

Anoniem

18 september 2020

Hallo lieve Sonja, heel erg bedankt voor het opschonen van mijn chakra's en het weghalen van het negatieve. Je bent echt een hele goede medium, een topper!. Eerlijk en oprecht. Liefs, Anoniem

Bleumke voor John Webster

14 september 2020

Lieve John,hartelijk bedankt voor het fijne gesprek wat wij samen hadden. Het heeft mij echt goed gedaan om mijn gedachtengang eens met jou te delen. John je bent een hele goede en kundige man die echt begrip heeft voor alles. John is heel goed in het geven van Reiki op afstand en kan je goede tips geven. Hij is een hele fijne en zuivere gesprekspartner met een luisterend oor en hij doet zijn werk met hart en ziel en dat siert hem. John heeft mij veel informatie gegeven over mijn huidziekte Psoriasis en ik vond het fijn om eens te praten met iemand die dat ook heeft. Ik raad iedereen aan om John eens te bellen het zal je goed doen. Dikke kus en veel liefs van Bleumke

Siepke

6 september 2020

Hi Sonja, fijn je gesproken te hebben gisteren. Het geeft een lichter gevoel. Prettig is dat. Tot hoors, ziens. Hartelijke groet, Siepke de Jongh

Linanne

18 augustus 2020

Lieve Bram Je nuchtere en wijze adviezen en je spirituele gaven hebben me erg geholpen om meer in mijn kracht te gaan staan en mijn dromen na te leven.Lieve Bram bedankt hiervoor Linanne

Maria

15 augustus 2020

Sylvia heb ik nu een aantal keren gesproken over verschillende dingen die me bezig hielden. Ze luistert goed, is heel invoelend en geeft adviezen waar je iets mee kunt. Ze is echt betrokken bij je en ziet heel snel en helder waar de knelpunten zitten. Fijne, relaxte gesprekken. Dank je Sylvia!

Linda

15 juli 2020

Hallo Sylvia Je raakte me in mijn in hart met je wijze lieve woorden.Wat een wijsheid heb je mooie ziel.Bedankt bedankt bedankt .liefs Linanne harpiste

Sylvia

11 juli 2020

Lieve Sylvia, ik wil jou heel hartelijk bedanken voor het fijne gesprek wat ik met jou had vanavond 11-7-2020. Jij bent zo'n prachtig en intens zuivere vrouw en lichtwerkster met een hartje van goud. Ik kon mijn verhaal helemaal kwijt bij jou en dat is iets wat ik niet snel doe …..ja lieve Sylvia het heeft mij goed gedaan. Ik kan iedereen aanraden om Sylvia te bellen omdat ze een luisterend oor heeft en ze kan je heel goed aanvoelen, zij is een hele deskundige vrouw.ik geef jou 10 sterren. Veel liefs en knuffies van mij xxx Lenie

Anoniem

30 juni 2020

Lieve Sonja, Wat ben jij een goede medium. Je ziet meteen wanneer er zwarte magie in het spel zit. Bedankt voor je hulp. Anoniem

Antonia

26 juni 2020

Hallo Sonja Wat sta je dicht bij de goddelijke wereld met je gaven.Leeftijd speelt dus geen rol voor je zuiverheid en invoelen .Bellen naar Sonja♥️liefs Antonia Linanne

Linanne Antonia

22 juni 2020

Lieve Corrie .Je hebt bijzondere gaven.Je kon in mijn ziel kijken.Ik weet dat ik op de goede weg ben.Zo bedankt hiervoor Veel liefs Linanne Antonia

Hikari

20 juni 2020

Bedankt voor de mooie Reading, ik heb er heel veel aan gehad. Nieuwe inzichten gekregen en ben heel blij met het advies.

S

19 juni 2020

Beste Anna, Bedankt voor de fijne reading, ik herken wel veel en kon veel plaatsen.

L

12 juni 2020

Lieve Sonja, Ik heb je zo vaak gebeld en je hebt mij zo vaak zo goed geholpen. Vandaag weer....iedere keer vergeet ik om iets op te schrijven, om je hier te bedanken. Je bent een engel, mijn engel. Bedankt voor je hulp lieve Sonia. Lieve groet, L.

Aysen

4 juni 2020

Lieve Natasja,  je hebt mij  goed geholpen.

Chanelle

3 juni 2020

Lieve Ana, Voel mij een stuk beter. Dank je wel

L

2 juni 2020

Lieve Ana, Heel erg bedankt voor de mooie reading. U heeft mij goed geholpen om te begrijpen waar dat verdriet en eenzaamheid vandaan komen. Ik voel mij stukken beter na het gesprek met u. Bedankt daarvoor. L.

Sheila Neijman

23 mei 2020

Corrie heb ik leren kennen omdat zij de HBO beroepsopleiding voor Gelukscoach annex werkgelukdeskundige heeft gevolgd. Een bijzonder integere vrouw met mooie kwaliteiten. Corrie is iemand die met je meedenkt, je aanvoelt en je begrijpt. Een dame die je helpt om knopen te ontwarren en je begeleid in het (her)ontdekken van je innerlijke kracht.

Geret

8 mei 2020

MOEDERS JE BENT EEN KEI! Je weet wel wie? GROETJES ROTTJEKNOR😉😄 Geret

Danielle

3 februari 2020

Ik heb een consult van Ana gekregen. In één woord kan ik zeggen. TOP!!! Het heeft me op weg geholpen. Ik heb goede adviezen, en de juiste inzicht gekregen. Bedankt. Ik kom zeker nog terug Danielle

Manuella

2 februari 2020

Bram is een heel wijze leuke man aan de telefoon Ik had er direct een band mee Nu nog wachten of de verwachtingen uitkomen maar dat moet ik zelf doen In ieder geval deed me deugd zo'n gesprek te hebben Echt de moeite om ermee te praten   Manuela

Natasja

17 december 2019

Dank je wel voor je wijze raad en je begrip. Jij begrijpt me tenminste. Bel je snel om te vertellen hoe het is afgelopen met JZ. Toppertje Je naamgenoot

Conny

9 december 2019

Hi Ana,  Ik vind je berichten altijd pakkend en meestal komt t uit.   Conny

Patricia

13 november 2019

John is een warme man met veel empathie. Het voelde goed om naar zijn adviezen te luisteren. Het muntje is gevallen. Dank je wel ” Patricia

Debbie

3 augustus 2018

Super mooi gesprek en super goed gevoel. Ik kan hier wat mee. Ontzettend bedankt voor dit hele fijne gesprek.. en wie weet in de toekomst collega's 😉 Debbie

Siepke

14 juni 2018

Bedankt voor het fijne gesprek Ana. 😊 ” Siepke van Eijken

Anoniem

15 februari 2018

Oprecht kan ik een consult aanraden bij Ana. Je moet het gewoon zelf ervaren om te voelen dat je goed zit bij haar Anoniem  

Linda

25 mei 2017

Lieve Ana, Dank je wel voor de rust die je mij steeds geeft. Ik begrijp het steeds beter  ” Linda