Redactie


1 mei 2019 - Uitleg

Qure Energetic Connections

Tags:

Opnieuw in verbinding met je lichaam met de Qure

Heb jij het gevoel dat jij jezelf niet bent? Je voelt je op alle fronten niet fit, je ervaart vervelende, vage klachten, en je weet eenvoudig niet wat je nog kunt doen om je beter te voelen. Ondanks dat je meerdere therapie├źn hebt doorlopen en diverse specialisten hebt geraadpleegd. Meerdere vage klachten en blokkades staan jou in de weg om een plezierig leven te leiden.

Kort gezegd: Je bent jezelf kwijt en de verbinding met je lijf is ver te zoeken.

Qure met aandacht voor de oorzaak van de klachten

Bij veel klachten wordt niet naar de oorzaak gekeken. Terwijl in de praktijk vaak blijkt dat klachten juist veroorzaakt zijn door een gebeurtenis, een val of ongeluk dat heeft plaatsgevonden in het verleden.

Met de Qure methode kun je de oorzaak van blokkades helen zonder dat je inzicht hoeft te hebben in hoe, wat en waarom. Qure is een behandelmethode op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Deze methode is gebaseerd op de kwantumfysica waarin is aangetoond dat wij (ons systeem) uit energie, licht en informatie bestaan en dat alles met elkaar verbonden is.

Je lichaam herstelt zichzelf met een beetje hulp

Jouw lijf kan meer dan je denkt. En het weet wat goed voor je is. Ons lichaam heeft een zeer sterk zelfhelend vermogen. Denk maar eens aan wondjes die uit zichzelf herstellen.

Iedereen, dus ook jij, hebt het vermogen om in contact te komen met jouw kern. Elk symptoom heeft een individueel verhaal te vertellen, een gebeurtenis van hetgeen jou is overkomen. Je lichaam vertelt een verhaal. Vanaf jouw eigen kern ga je oplossen. Samen met de Qure krijg je uiteindelijk inzicht in je klachten.

Medium/Coach Sylvia Brink is professional Qure therapeut. Je kunt met haar in contact komen via 0909-0237 box 11

Terug naar blog overzicht