RIMPELS OP JE ZIEL

Paranormale en Spirituele Advieslijn

CHAT nu met een consulent voor € 0,65 per minuut!

Neem contact op met een consulent! Bel 0909-0237 € 0,80 per minuut Bel voordeliger met credits

Praktijk Ana - Rimpels op je ziel

Voor een persoonlijk consult, ontvang ik je graag in Den Haag. De consulten vinden plaats in een huiselijke setting. Hier zorg ik voor een gevoel van veiligheid en vertrouwen.

Je kunt bij mij o.a. terecht met relatieproblemen, transformatie en burn-out.
Neem nu contact op

Mijn specialisaties:

  • Lenormandreading
  • Mindfulness
  • Reiki
  • Acces Bars
  • Regressie: Gidssessie, Zielenreis
  • Adelaarsmeditatie
  • Energetische massage, Ontspanningsmassage
  • Healing
  • Wandelcoaching

ONLINE COACHING

Bijna dagelijks heb ik een online spreekuur. Met credits al v.a. € 0,65 per minuut. Meer informatie over mijn beschikbaarheid vind je op deze pagina.

WANDEL COACHING

Voor veel mensen is het moeilijk om te praten vanuit een stoel en omdat het op dat moment wordt verwacht. Tijdens een wandeling verloopt een gesprek meestal meer spontaan. Herken jij jezelf hierin en houd je van wandelen dan is het fijn om een wandel coaching af te spreken.
De natuur als energiebron
De natuur biedt ons rust en inspiratie zodat we sneller tot andere, soms verrassende inzichten komen. Ook zijn er veel mindfull momenten. Even stilstaan en heel bewust de prachtige wolkenlucht bewonderen. Even in het zand zitten en kijken naar de beginnende kitesurfer die steeds weer opnieuw op zijn plank probeert te klimmen. De metaforen worden als vanzelfsprekend aangereikt. Het doet ons beseffen dat wij één zijn met de krachtige elementen. Dit zorgt ervoor dat we ons weer verbonden voelen met de universele energie.

COACHING ONDER DE SPAANSE ZON

Gedurende de wintermaanden verhuist mijn praktijk, bij voldoende aanmeldingen, naar de Costa Blanca in Spanje. Deze streek heeft een mild klimaat en de meeste zonuren van Europa. Al sinds heugenis trekken veel noord Europeanen naar de Costa Blanca om te overwinteren. Lees hier (http://www.klimaatinfospanje.nl/klimaat-costa-blanca-weer/) meer over de vele voordelen van het klimaat.
Vanaf het najaar zal ik intense op maat gemaakte retraites organiseren. Een andere omgeving werkt bevrijdend en inzichtelijk. Je bent dan letterlijk even los van de dagelijkse beslommeringen.

LEZINGEN

Je kunt mij ook uitnodigen als spreker op events en bijeenkomsten.
Graag vertel ik, vanuit persoonlijke ervaring over bewustwording en transformatie. Maar ook hoe je kunt leren overvloed in je leven aan te trekken. Tevens heb ik ervaring met dominantie (narcisme)
Voor informatie:

Info@rimpelsopjeziel.nl

Mobiel +31(0)615313874

www.puurana.nl