Over Ana Akkermann - Rimpels op je ziel

Sinds 1994 ben ik mij bewust van mijn missie. Het helpen en ondersteunen van mensen tijdens hun spirituele bewustwording.

Op jonge leeftijd wist ik al dat ik niet mijn lichaam was maar dat ik dit lichaam had gekregen om als ziel mijn ervaringen op te kunnen doen. Mijn vader was mijn eerste aardse leermeester. Hij leerde mij over het leven na de aardse dood. Tevens vertelde hij mij dat we nooit alleen zijn. Er is een onzichtbare wereld om ons heen. Een wereld van liefdes energie├źn die er altijd voor ons zijn wanneer we steun nodig hebben. Persoonlijk kan ik beamen dat ik gedurende mijn soms zware en moeilijke ervaringen veel steun heb ontvangen. Als klein meisje werd ik door een grote engel meegenomen naar het licht. Een licht dat wij hier op aarde niet kennen. Toen ik mijn moeder vroeg wat dat betekende, kon zij mij geen antwoord geven. Ik besloot er nooit meer over te praten.

Gedurende dit leven voel ik mij een observant en zag ik vele werelden. Ik zag de duistere kant en de lichtkant van ons bestaan. Dit was nodig om onderscheid te kunnen maken. Wie het duister niet kent weet ook niet wat het licht is.

Op het vlak van emoties heb ik veel meegemaakt. Meerdere malen nam ik drastische besluiten. Vertrouwen op het proces was mijn grootste uitdaging. Vanuit deze persoonlijke ervaringen nam ik het besluit andere mensen te helpen en te ondersteunen. In 1996 werd ik ingewijd in de Reiki en gaf ik readingen met de Lenormandkaarten. Men noemt mij soms medium of paragnost maar zelf heb ik moeite met deze benaming.

Zoals ieder mens beschik ik over de oer zintuigen zoals helder horen, helder zien en helder voelen. Het is dus niet occult maar natuurlijk. Het is belangrijk bij het gebruik van deze zintuigen af te stemmen op de juiste frequenties. Als spiritueel coach draag ik de verantwoording om mij, voor en tijdens een consult, af te stemmen op de zuivere liefdesenergie. Liefde kent geen oordeel.

Ik help je graag via een telefonisch spreekuur . Je kunt eventueel ook een belafspraak maken.

Contact met Ana