Open deuren naar een andere wereld

Datum: 30 april 2019

Door Ana Akkermann

Een groot deel van de mensen is niet tevreden met hun bestaan. Zij ploeteren het klokje rond en mopperen vooral op het systeem. Tsa, en daar gaat het mis. Zolang je naar buiten wijst, zal er niets veranderen. Min of meer is het inderdaad de schuld van het systeem omdat we ons laten programmeren. Maar zodra we ontwaken en beseffen dat onze wilskracht groot genoeg is om onze persoonlijke leefwereld te veranderen, gebeurt er iets moois.

Persoonlijk ben ik gelukkig erg nieuwsgierig. Dankzij deze nieuwsgierigheid heeft de collectieve mindcontrol nooit echt vat op mij gehad. Regelmatig vond ik gaten om uit de matrix te ontsnappen. Men noemt mij ‘eigenwijs’. Natuurlijk word ook ik geconfronteerd met de regeltjes in dit beperkende systeem. Maar ik bepaal zelf hoe het voelt en of ik mij als ziel laat onderdrukken. En dat is niet altijd eenvoudig. Er rolt wel degelijk weleens een traan. Vooral wanneer ik besef dat we allemaal uit pure liefde zijn geboren. Je hoeft maar om je heen te kijken om je te realiseren wat dit systeem met mensen doet. We worden tegenover elkaar uitgespeeld. Criminaliteit, drugs, honger, armoede, ziekte. Dit alles zou niet bestaan wanneer we ons niet zouden laten programmeren.

Mensen wordt wakker!!

De overheid wil onze kinderen al vanaf 2 jaar naar school laten gaan zodat de programmering vanaf dat moment kan beginnen. Wij kunnen dan nóg meer werken om vervolgens de helft van ons verdiende geld weer in te leveren. Doe je dat niet omdat je ziek of werkeloos wordt, halen ze alles, waar jij zoveel offers voor hebt gebracht, bij je weg. Daar heb je dan jarenlang voor geploeterd.

Maar nog steeds houden wij het systeem uit angst en afhankelijkheid in stand. We zijn bang om outside the box te denken. We vertrouwen niet meer op onze grootsheid.

Maar goed…..nu weer even terug naar mezelf. Persoonlijk sta ik, en ondertussen velen met mij, open voor een nieuwe wereld. Ik onderzoek en stel mij zonder angst open. Hierdoor komen er mooie kansen op mijn pad. Wanneer ik erover vertel zijn het de wakkeren van geest die het letterlijk herkennen. Dat zijn meestal de mensen die al heel diep zijn gegaan en beseffen dat zij vanaf nu alleen nog maar kunnen winnen. Zij hebben inmiddels ervaren dat wanneer je je blijft vasthouden aan de oude overtuigingen, je steeds verder wegzinkt in het moeras van afhankelijkheid. Zij staan open voor iets nieuws wat dan ook nog eens de weg van de moeiteloosheid blijkt te zijn. Moeilijk bestaat namelijk niet. Het universum is niet moeilijk. Energie discrimineert niet. Het systeem waarin wij leven is bewust gecompliceerd gemaakt.

Mijn hippie spirit is nog springlevend

Wanneer ik zie hoe hard de mensen die ik liefheb, moeten werken en hoe zwaar hun levens zijn, breekt mijn hart. Graag vertel ik ze welke mogelijkheden er zijn om de programmering te doorbreken. Wanneer ik dat doe, zie ik argwaan en angst in hun ogen. Nog steeds houden zij liever vast aan dat wat zij menen te kennen. Dan besef ik ten volste dat ik tegen een robot praat. Natuurlijk ben ik er ook nog niet helemaal maar toon ik wel moed om buiten de paden te wandelen. Mijn hippie spirit is nog springlevend en weet ik zeker dat ik op de gebaande paden mijn sterke levenslust al lang zou zijn verloren. Iedere dag onderzoek ik de uitgestrekte gebieden in mijzelf. Ik spoor de draadjes op die nog onbewust naar angst leiden. Deze draadjes mag ik één voor één doorknippen. Zodra ik mij volledig heb bevrijd, zal de overvloed kunnen stromen.

Het voelt als een missie om jullie daar deelgenoot van te willen maken. Graag neem ik jullie mee op mijn reis zodat we er samen van kunnen genieten. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.

Word wakker en stel je open voor een nieuwe wereld met nieuwe mogelijkheden. Omring jezelf met positieve mensen die wél tevreden door het leven gaan. Dat zijn niet persé altijd mensen die zichzelf spiritueel noemen. Je herkent ze aan hun levenslust. Vaak zijn het kunstenaars of muzikanten. Zij leven vanuit hun ware kern. Dat zijn de vrije zielen die vanuit mijn opvoeding werden afgekeurd. Daar was ik het gelukkig nooit mee eens.

Ana Akkermann (box 01)

Ga naar mijn profiel voor meer informatie