Onze missie - Rimpels op je ziel

Even stoom afblazen of de emoties de vrije loop laten. Bij ons vindt u een buddy tijdens een moeilijke levensfase. Bellen wanneer u er behoefte aan heeft. Geen verplichtingen maar geheel vrijblijvend zonder bindende vervolgafspraken.

Bij Rimpels op je Ziel zijn wij er om u te helpen. Onze professionele en ervaringsdeskundige coaches en begenadigde mediums staan dagelijks voor u klaar. Of het nu is voor een fijn gesprek of om u verder te helpen in een advies- of coaching traject, hier vindt u de hulp of het contact waar u op dit moment behoefte aan heeft.

Wij zijn op vele gebieden gespecialiseerd en ervaringsdeskundig zoals rouwprocessen, narcisme, echtscheiding, relatie, gezin, carrière, verslaving etc.

Transformatie en bewustwording

Veel mensen bevinden zich in een nieuwe fase van hun leven. Men wordt zich bewust en transformeert. Dit kan tot enorme verwarring leiden. Oude contacten, vriendschappen en zelfs familie begrijpen dit veranderingsproces vaak niet. Het is dan fijn om vrijblijvend, anoniem en discreet met iemand online in contact te gaan.

Lange wachttijden in de reguliere zorg

Voor fysieke aandoeningen is de route naar een huisarts korter dan de weg naar een psycholoog of maatschappelijk werker. Er zijn lange wachttijden in de reguliere hulpverlening. Dat is ernstig omdat onbehandelde psychische pijn evengoed tot ernstige complicaties kan leiden. Wij nemen geen plaats op de stoel van een psychiater of arts maar zijn wij een vangnet en aanvulling bij urgente levenssituaties. Ook uitbehandelde cliënten vanuit de reguliere zorg, vinden vaak nog een goede nazorg bij onze consulenten.

Wij hebben er voor gekozen om geen belemmerende keuzes voor u te maken, wij geloven erin dat u op deze manier heel goed zelf in staat bent te bepalen waar, wanneer, hoe en met wie u het liefst contact opneemt. En mocht u het toch nog lastig vinden, dan helpen onze medewerkers u daar graag bij!

Ana Akkermann