Menselijk lichaam projectie van het bewustzijn

Datum: 7 juni 2021

Met de kwaliteit van dat bewustzijn ondersteun je eerst jezelf, je gezondheid, trek je de juiste mensen aan én ondersteun je de verlossing in de wereld.

De energetische frequentie die je uitzendt kun je zien als een energetische blauwdruk van hoe jij je voelt. Als je opgewekt bent, vol verwondering en je zit vol energie, dan is de trilling die je de wereld instuurt juist hoog. Dit betekent dat je met jouw positieve vibes nog meer positiviteit aan trekt. Je trekt de mensen aan passend bij hoe jij je voelt, denkt en wilt zijn. Je voelt je dan nooit alleen.

En als we dit met zijn allen doen ligt de wereld aan onze voeten. Alles in het universum bestaat uit energie, vibrerend op verschillende hoogtes. Zelfs voorwerpen zo hard als steen. Maar niet alleen objecten, ook mensen met al hun gevoelens en gedachten bestaan uit energie en hebben zodoende een bepaalde trillingsfrequentie.

Hoge frequenties zend je uit als jij je moedig voelt, neutraal en welwillend in het moment. Hogere frequenties zend je uit als je in het moment alles accepteert voor wat is, liefdevol of blij voelt. De meest krachtige frequenties komen vrij bij innerlijke gevoelens van vrede en verlichting.

Uit onderzoek blijkt dat mensen die samen écht stil zijn en een intentie uitzenden, een krachtig coherent veld creëren dat invloed heeft op de gemoedstoestand van anderen. In 1993 kwamen 4000 mensen bij elkaar in Washington om dat te testen. Hun doel: criminaliteit met 20% terugbrengen. Het bleek dat dit was teruggebracht tot 28%.

Ontdek hoe jij je voelt. Ben je vol liefde en blijdschap? Good for you! Dan is de trilling die jij de wereld in stuurt hoog en trek je door jouw positieve vibes nog meer positiviteit aan. Als je dit regelmatig herhaalt gaat het op den duur vanzelf. Je kunt je dan blijven verwonderen wat er dan zo al op je pad komt.

Johan Maigret

advertentie