Mijn naam is Jan Swerts.

Ik beschik over levenskennis waar ik nooit voor gestudeerd heb. Alles waar ik mee in contact gekomen ben in verschillende Oosterse culturen heb ik netjes opgeslagen. Met deze kennis en ervaring kan ik je helpen met de liefdesproblematiek, hoe het met je werk gaat lopen, welke financiƫle verwachtingen er zijn, of je nog veel karma moet oplossen, wat je bewustzijnsniveau is op dit moment, ga je verhuizen of vind je een nieuw huis, komt er een nieuwe partner in je leven?

Ik heb opleidingen gevolgd in Nepal, Nederland, Mexico en Belgie, zoals EFT-Training, Germaanse Geneeskunde, Bewustzijns-coaching, Praktische Psychologie, Boeddhisme en Mindfulness en Zelf-hypnose. Ik werk ook met Lenormand kaarten en met de pendel, dat werkt als een Zwitsers uurwerk. Ik verbind je met jouw hoger bewustzijn om dingen te vragen en op te lossen. Je innerlijke blokkades worden zo opgelost, je blokkades op je levenspad worden opzij geduwd, zodat je een doorgang vindt om zonder omwegen toegang te krijgen op je nieuwe levenspad.

Alles wat je focus krijgt, groeit…

Tot hoors… Jan

Box 10

https://rimpelsopjeziel.nl/consulent/jan-swerts/

Terug naar blog overzicht