Gedurende mijn hele leven was ik op zoek naar het gevoel van geluk. Het zal waarschijnlijk raar klinken wanneer ik zeg dat ik dat nu eindelijk heb gevonden. Het voelt als: “Ik heb niets te verliezen, ik kan alleen nog maar winnen.” Er is heel veel te winnen lieve mensen. Wat een spannende tijd om in te leven. Het is alsof we ons in een spannende film bevinden.

 

Welke missie heb jij?

Wat betekent dat voor mij persoonlijk? Welke rol speel is mij toebedeeld? Wie zijn mijn medespelers? Dat zijn jullie natuurlijk. En bij deze nodig ik iedereen uit die nu nog angstig is om deel te nemen aan dit grote wereldspektakel. Een kleine bijrol zou kunnen uitgroeien tot de held of de heldin van deze thriller. Maar het gaat er natuurlijk niet om of je een held in een film bent. Het gaat erom dat je deelneemt. Dat kan actief maar ook in stilte in jezelf. Ontdek de held(in) als je in de spiegel kijkt. Omarm deze en spreek hem of haar liefdevol toe.

 

Een leger bestaande uit liefdessoldaten

We staan nu op het punt om de wereld voorgoed te verlossen van de onderdrukking. Deze situatie raakt soms onverwerkte stukken uit ons persoonlijke leven. Het zijn pijnstukken die nu geheeld kunnen worden. Velen van jullie hebben de onderdrukking in de vorm van narcistische relaties persoonlijk ervaren.  De meesten zijn hierdoor sterker geworden. Dat was nodig omdat we in een narcistisch systeem leven.  Nu hoef je het niet meer alleen te doen. Samen staan we op en laten wij ons niet meer minderwaardig behandelen. We zijn wereldwijd in verbinding met een collectief liefdevol gedachtegoed.

Tekst loopt door onder deze video

De Piramide

Gisteren keek ik nog eens heel aandachtig naar het bijgevoegde interview met ex illuminatie Ronald Bernard. Hij legt het zeer duidelijk uit. Dit maakt inzichtelijk waar we mee te maken hebben.

Op het moment dat hij ons ‘Het Volk’ benoemt, voelde ik een enorme kracht opwellen. Wij zijn niet zomaar ‘Het Volk’. Zonder ons zijn er geen machtspelletjes mogelijk.  De top is in de minderheid. De onderste laag is in de meerderheid. ‘Het Volk’ bestaat uit 17 miljard mensen. Hoogste tijd dat we de Piramide omdraaien.

 

Een nieuwe dimensie

Zolang we passief blijven en denken dat we dit niet kunnen veranderen, blijft alles hetzelfde. Maar ………we worden massaal WAKKER!! Iedereen in zijn of haar tempo. We zijn gelijkwaardig. Niemand is meer of minder. Wakker worden in een andere dimensie kan ook pijnlijk zijn. Je beleeft alles voortaan geheel anders en je weet ook dat je niet terug kunt keren naar mensen die het (nog) niet kunnen zien.  Vriendschappen van jaren staan nu op het spel en relaties lopen stuk. Besef echter dat het heel fijn is om in een wereld te ontwaken waar jij jezelf niet steeds hoeft te uit te leggen. Ook deze strijd ligt straks definitief achter je. We helpen elkaar.

 

Blijf dromen over een mooie toekomst

Misschien vind je het nog steeds een beetje moeilijk om mijn woorden te begrijpen en zie je alles somber in. Dat is begrijpelijk. Lichtwerkers worden al jaren op dit tijdperk voorbereid. Voor jou lijkt dit het einde van een wereld waarin je wist waar je aan toe was. Maar ook een wereld waarin je voortdurend op je tenen moest lopen. Zoek gelijkgestemden om erover te praten.

Blijf mooie plannen maken. Denk niet in beperkingen maar denk en visualiseer grenzeloos. De hele wereld is van jou en van ons allemaal. Houd je energie hoog doormiddel van optimisme en vrolijkheid. Een positieve levenshouding zorgt ook voor een goed immuunsysteem. De put is precies de plek waar de lage energie jou graag wil houden. Trap daar niet in!

Het vooruitzicht op een nieuwe wereld is mijn grote geluk. Laat het ook jouw geluk zijn.  Dit kan als je het oude 100% durft los te laten.

Ana Akkermann
Ana box 01

Liefs,

Ana

Hulp nodig? Ga naar mijn profiel

Telefonische hulp

Mocht je het toch moeilijk vinden en heb je geen gelijkgestemden om je heen? Je kunt mij of mijn collega’s bijna dagelijks bereiken via de hulplijn. We hebben de tarieven bewust verlaagd zodat we zoveel mogelijk mensen kunnen helpen.  Ga hier naar de profielen om te zien wie aanwezig is.

Nieuwsbrief

De heersende orde wil niet dat wij wakker worden. Wakkere mensen zijn in staat de Pyramide om te draaien. Om die reden worden berichten van sociale media verwijderd of gecensureerd. Daarom zullen wij voortaan op Rimpels op je ziel belangrijke berichten delen. Blogs en vlogs uit binnen- en buitenland. Dus ook jouw berichten kunnen na goedkeuring een platform krijgen op Rimpels op je ziel.

Ga naar de homepage en schrijf je in voor de nieuwsbrief als je niets wilt missen.

Medewerkers gezocht

Om dit in goede orde te doen verlopen, heb ik vrijwilligers nodig! Het zou fijn zijn als iemand de buitenlandse blogs kan vertalen of korte samenvattingen van buitenlandse vlogs kan schrijven.

Ook zoeken wij iemand die de nieuwsbrieven in mailchimp kan maken.

Contact via info@rimpelsopjeziel.nl

Hulp op de lijn

Ben jij een lichtwerker en wil je ons tegen een vergoeding assisteren op de hulplijn, ben je meer dan welkom.

Contact via info@rimpelsopjeziel.nl

 

 

.

 

Terug naar blog overzicht