In deze uitzending maken we kennis met medium Ellen.

Ellen is geen onbekende in de spirituele wereld. Zij werkte onder andere jaren voor een grote bekende bellijn.

 

Geleid door de lichtwereld

Naast medium is Ellen ook een mens die haar processen op aarde mag doorlopen. Het zijn soms pijnlijke processen maar hierdoor weet zij als geen ander hoe we geleid worden door de lichtwereld. Wanneer we dit vertrouwen in stand houden, is er voor ieder probleem een wonderlijke oplossing. Haar persoonlijke processen zijn verweven met haar mediumschap waardoor zij de mensen die zich (tijdelijk) verloren voelen, liefdevol kan begeleiden. Dankzij haar persoonlijke ‘menselijke’ ontwikkeling is zij gegroeid in bewustwording. Hierdoor paste zij niet langer bij de commerciële bellijn en voelde zij zich meer aangetrokken tot de advieslijn Rimpels op je ziel waar transformatie, bewustwording en groei centraal staan.

 

Veelzijdigheid

Ellen vertelt ook over haar veelzijdigheid als medium en lichtwerker. Zij is helderhorend, heldervoelend, helderziend en schildert en schrijft zij in half trance.

Kortom, Ellen is een waardevolle collega in ons team en zullen wij de komende tijd nog veel gesprekken met haar voeren. Hierbij zullen diverse thema’s aan de orde komen en gaan wij de diepte in. Misschien heb jij vragen of zou je graag willen dat bepaalde thema’s worden besproken. We nodigen je uit om met ons mee te denken met het samenstellen van nieuwe uitzendingen. Stuur je suggestie of vraag naar info@rimpelsopjeziel.nl onder vermelding van “Vragen aan Ellen”

 

Telefonisch consult

Op de website van Ellen kun je de schilderijen bekijken en de gedichten lezen. Ook kun je haar live ontmoeten tijdens de lichtcirkels die zij regelmatig organiseert. Bezoek vrijblijvend haar profiel voor meer informatie en de mogelijkheid van een telefonisch consult. https://rimpelsopjeziel.nl/consulent/ellen-schouten/

http://lichtcirkel.org/

Beluister het interview nu ook via podcast

https://youtu.be/UjIj_pMXoHg
advertentie

Terug naar blog overzicht