Redactie


30 april 2019 - Blogs

Je bent niet gek! Je wordt wakker!

Spirituele Advieslijn Rimpels op je ziel

De energie op aarde verandert in snel tempo. Dit merken wij aan het weer, de natuur maar ook aan onszelf. Ons bewustzijn maakt een verandering door. Voor de één is dit hét moment waarnaar men heeft uitgekeken en voor de ander is het zwaar en lastig. Alles wat toe nu toe werkte, lijkt niet meer te lukken. Dat kan verstrekkende gevolgen hebben. Je relatie lijkt te zijn doodgebloed of je ontdekt dat je eigenlijk nooit echt gelukkig bent geweest met de keuzes die je ooit vanuit je verstand hebt gemaakt. Het spel dat je speelde om anderen niet te kwetsen of vanuit angst voor verstoting, kun je geen dag langer volhouden. Het besef dringt nu tot je door dat jij jezelf verloochent.

 

Transformatie

Dit proces voltrekt zich op meerdere vlakken zoals bijvoorbeeld ook op het gebied van de carrière waar je ooit vol voor ging. Er over praten is lastig omdat we allemaal in een ander tempo ontwaken c.q. bewust worden. Men is nogal snel geneigd een oordeel uit te spreken en dat is nu net waar je niet op zit te wachten. Het liefst zou je jezelf willen omringen met gelijkgestemden zodat je de aha momenten samen kunt delen. Maar ook zou je willen horen hoe anderen met deze veranderingen omgaan. Even de bevestiging dat je echt niet gek bent.

 

Praat erover

Onze gespecialiseerde transformatie coaches kunnen naar je luisteren en je adviseren. Zij kunnen je zelfs tijdens een losmakingsproces begeleiden. Omdat ieder mens anders en uniek is, is er voor iedereen een coach die bij hem of haar past. Kijk eens op onze website en voel de rust. Lees eens rustig wat de intentie is van onze hulpverlening. Je leest hier onder andere ook een deel van mijn persoonlijke transformatie verhaal. Bekijk eens rustig de profielen van onze coaches, pak gewoon de telefoon en bel de coach die voor jou goed voelt.

Ik hoop van harte dat jij jezelf dit moment gunt zodat je weer in vertrouwen verder kunt. Je hoeft het niet alleen te doen.

Ana Akkermann

Spirituele Advieslijn Rimpels op je ziel
advertentie

HOME

 

Terug naar blog overzicht