Innerlijke onrust

Datum: 30 april 2019

Ervaar jij de laatste tijd innerlijke onrust? Heb je het gevoel dat alles wat je tot nu toe rationeel als normaal hebt ervaren, niet meer overeenkomt met wat jij van binnen voelt? Dit kan zich uiten in o.a. onvrede over de relatie en/of carrière.

De kans is groot dat jouw ware zelf nu om aandacht en ruimte vraagt. Het beeld dat je tot nu had over jezelf, is gevormd door jouw opvoeders en de sociale omgeving waarin je opgroeide. Dat kan verwarrend zijn. De tijd is aangebroken dat jij jezelf gaat leren kennen en omarmen.

Het zal lijken alsof je wereld nu onderste boven staat. De energie op aarde verandert en dat merken wij als mens ook. Het aardse transformatieproces laat ons ontwaken in een nieuwe wereld die we voorheen niet konden waarnemen.

Omdat ieder mens uniek is, zal eenieder dit op zijn eigen tempo gaan ervaren. Sommige mensen zullen het zelfs ontkennen. Het is dan ook lastig om er met iemand over te praten. Zodra je mee gaat in de flow, zul je gelijkgestemden ontmoeten.

Als dit (nog) niet is gebeurd, kun je een gesprek aangaan met een van de coaches. Vanuit persoonlijke ervaring hebben zij zich gespecialiseerd in transformatieprocessen.

Wanneer je begrijpt welke processen zich in jou voltrekken, zul jij je weer prettiger voelen en je verheugen op iedere nieuwe ontwikkeling. Je zult beter in staat zijn jezelf in liefde te omarmen.