Redactie


2 september 2019 - Blogs

Leven volgens je intuitie

Auteur Ana Akkermann box 01

Ben jij een gevoelsmens? Neem jij besluiten op basis van je gevoel?
Dan leef je het leven zoals het voor jou bestemd is. Je begrijpt dat ieder besluit dat je neemt gevolgen heeft en je accepteert dat sommige besluiten ook een ‘negatieve’ ervaring kunnen opleveren. Maar jij houdt niet van labels zoals negatief of positief. Voor jou is het een neutrale ervaring. Je begrijpt dat jouw weg bestaat uit ervaringen die je mag doorleven en begrijpen. Iedere doorleefde ervaring verhoogd jouw frequentie.

Mediums en coaches

Je bent niet bang maar vol vertrouwen dat je de juiste weg bewandelt. Je begrijpt dat niet iedere ontmoeting een diepe betekenis heeft. Maar bij sommige ontmoetingen weet je zeker dat deze op je weg kwamen, zodat je elkaar qua ervaren verder mag helpen. Ook in dit opzicht ben je neutraal. Nieuwsgierig stelt je je open waar je samen naartoe gaat. Je claimt de ander niet omdat je beseft dat het een voorrecht is dat je samen met een gelijkgestemde ziel mag groeien. Wanneer jij op deze manier leeft, begrijp je waarom je deze aardse reis bent aangegaan. De optelsom van je ervaringen is de rijkdom die je meeneemt wanneer je je reis hebt voltooid.

Er zijn ook obstakels op je weg. Je krijgt tijdens je reis te maken met rationele mensen die jou beproeven. Zij zien beren op de weg terwijl jij alleen bloemen ziet. Hierdoor kun je je onzeker voelen. Zij komen op je weg om je in evenwicht te houden of om je van je pad te halen. Deze mensen herinneren jou eraan dat je met je gevoel mag besluiten en je ratio mag gebruiken om je intuïtieve plannen uit te voeren.

In alle gevallen is het goed om te kijken waar de redenatie van de rationele persoonlijkheid hem/haar tot nu toe naartoe heeft gebracht. Wat heeft deze levensinstelling hem/haar opgeleverd? Is deze persoon gelukkig?

Maar kijk vooral wat jouw manier van leven jóuw heeft opgeleverd. Ben je gelukkig dan kun je deze weg vol vertrouwen blijven volgen.

Wanneer je te veel naar anderen kijkt, verlies je het zicht. Je zult dan crashen en verdwalen. In het ergste geval kun je jezelf verliezen.

Geniet van jouw boeiende en unieke reis.

Ana Akkermann (box 01)
Ga voor meer info naar mijn profiel

Terug naar blog overzicht