Redactie


1 mei 2019 - Uitleg

HSP

Tags:

Zelfkennis: Begrijp wat HSP inhoudt. Hoe je ermee om kunt gaan samen met je karaktereigenschappen. Het draagbaar maken om te kunnen overleven in de maatschappij. Leer te begrijpen wat je lichaam nodig heeft en naar de signalen te luisteren die het lichaam aangeeft.

Een nieuw jasje: Het verleden doelbewust in een ander jasje steken, nu het voor je helder is dat je een HSPer bent. Door onbegrip van ouders en andere mensen die op je pad zijn gekruist, waren je ” fouten ” onvermijdelijk. Je eigenwaarde stijgt nu het duidelijk wordt wat het heeft getemperd.

Helen: Je diepe wonden helen is een grote uitdaging. Als kind was je “anders”, andere mensen zagen je als “anders”, waardoor het niet makkelijk was om te overleven. Het is een lijdzaam pad, maar het brengt je naar je innerlijke zelf terug. Schuif het niet vooruit, maar begin er vandaag nog aan.

Hulp: Voor je eigen bestwil, kan en moet je betrokken zijn bij de wereld om je heen. Jij bent belangrijk voor de wereld. Probeer daar een middenweg in te vinden. Wij van ” De energieke hand ” kunnen je daarbij ondersteunen.

Omarm de wereld met jouw gave!

Liefs, Sylvia vd Vooren

Box 06

Terug naar blog overzicht