Redactie


7 november 2019 - Blogs

Het verleden is een deel van jou

www.rimpelsopjeziel.nl

Ana Akkermann
Ana Akkermann box 01

Men zegt weleens dat je het verleden moet loslaten. Maar het verleden is een deel van wie je bent. Loslaten is dus onmogelijk. Verwerken, helen en omarmen is meer realistisch.

Onbewust stop je pijn ver weg en uit jij je in stoere taal. Het bekende masker van de glimlach terwijl de ogen een geheel andere taal spreken. Ogen zijn immers de spiegels van onze ziel.

Al je daden stem je af op het corrigeren van je fouten. Je wilt het voortaan anders doen. Maar juist deze intentie houdt de oude pijn in stand. Het verleden heeft jou nog steeds in zijn greep. Zolang je het verleden niet begrijpt, zal iedere nieuwe creatie hetzelfde worden. Je hoeft je fouten niet te herstellen. Op dat moment was jouw handelen een samenloop van confrontaties. Het was een leermoment voor alle personen die hier een rol in speelden.

 

Opnieuw creëren

Paranormale en spirituele advieslijn

Je kunt beter opnieuw creëren. Een nieuwe omgeving kan daarbij zeer motiverend zijn zolang het geen vlucht is. Wanneer we meerdere keren verhuizen, slepen we de doos met pijn uit het verleden keer op keer mee. Hij belandt in de donkere kelder van je ziel. Hier springt hij soms onverwacht open in de hoop nog eens aandacht te krijgen. Het was misschien een trigger, een woord of de gedraging van iemand anders waardoor het duiveltje weer uit het doosje sprong.

 

Het duiveltje wordt een engel

Op een dag besluit je de doos volledig uit te pakken. Je gaat dan beseffen dat alle confrontaties nodig waren om jezelf te leren kennen. Boosheid en verdriet transformeren naar liefde, begrip en acceptatie. Het één kan niet zonder het ander. Het duiveltje is een engel geworden.

Je bent bevrijd en kunt nu overal gelukkig zijn. De plek is niet bepalend maar een toegevoegde waarde. Een kroon op je werkelijke geluk.

 

 

Ana

Box 01

 

Bellen en/of chatten met mediums en coaches 

Soms heb je een aanmoediging nodig of een bevestiging dat je op de goede weg zit. Onze ervaringsdeskundige consulenten kunnen jou hierbij helpen. Zij bieden steun op ieder gewenst moment. Ga naar www.rimpelsopjeziel.nl  en bekijk eens serieus de profielen voordat je een keuze maakt. Het is vrij eenvoudig om een bel of chatconsult aan te gaan. Jij bepaalt zelf hoelang en hoe vaak dat nodig is.  Indien jouw coach niet aanwezig is, maak je eenvoudig een belafspraak.

Veel succes!

Terug naar blog overzicht