Het pad van de ziel gaat over liefde

Als je wandelt op dit pad, wil je uit zelfliefde je pijn helen, uit liefde voor de mensen je hart vinden, en uit liefde voor het hele universum uitdrukking geven aan al je talenten en mogelijkheden. Ik besef dat voor veel mensen het nogal een geheim paadje lijkt. Hoe ziet het er ongeveer uit, en hoe weet je dat je erop zit? Het pad van de ziel is als een ongebaand pad in het bos of in de bergen: organisch en onbekend. Het kan er ongemakkelijk worden en weerbarstig, maar tegelijkertijd ontvouwt zich een mysterie; een levensstroom waar je geen vat op hebt, die door je heen beweegt en je, of je wil of niet, meevoert naar steeds ruimere uitzichten en inzichten. Je ziel gaat voor je hoogste top. Ingegeven door goddelijke intelligentie.

Innerlijke weg

Geen enkel leven is gemakkelijk. Iedereen krijgt te maken met tragiek, trauma en diepe pijn. Aan de buitenkant is er dan ook geen verschil tussen het pad van de ziel en je persoonlijke weg. Het verschil zit hem aan de binnenkant. Het zielspad is een innerlijke en energetische weg: een commitment tussen jou, je hart en de kosmos, waardoor eerst de wijze waarop je het leven ervaart, verandert – er ontstaat meer betekenis – maar uiteindelijk ook je leven zelf. Je buitenwereld komt in lijn met je innerlijk verlangen; dat leidt tot meer vervulling en zingeving.

Het pad van de ziel

Op dat pad moet je volledige verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven; elke uitdaging is een uitnodiging om te transformeren. Die uitdagingen zijn de ‘normale’ menselijke, en hangen onder meer samen met gemis, verlies, fysiek of geestelijk ongemak, en het wel voelen, maar niet neerzetten van je potentie. Wat velen niet weten is dat middels kennis over de werking van het brein je de bedrading dusdanig weer kunt organiseren dat je makkelijker terecht kunt komen op het pad van de ziel. Op deze wijze kom je ook makkelijker tot heling en tot ruimere bewustzijn. Velen die bij mij komen hebben al jaren training, workshops of therapieën gevolgd, maar komen telkenmale weer terecht in oude programma’s. Het pad van de ziel dooft dit uit.

Johan Maigret

Online consulten

Wil je hier meer over weten, ontmoet mij dan bij Oase Nieuwland of informeer je over onderstaande training en gun jezelf dit pad van de ziel. Hier komt dit uitgebreid aan de orde.

Via 0909-0237 box 37 ( € 0,80 per minuut) kun je mij consulteren en/of informatie verkrijgen over de workshops. Ga naar mijn persoonlijke pagina voor meer info. Via de creditlijn bel je goedkoper en betaal je slechts € 0,65 per minuut. Op de creditpagina vind je meer uitleg.

Terug naar blog overzicht