Redactie


18 december 2019 - Blogs

Help…ik kan geen keuzes maken

Door Ruby Brands (Box 14)

Je kent het wel.
Je wilt graag vooruit. Je weet wat je wilt maar het gaat te langzaam of het lukt zelfs helemaal niet, ondanks dat je écht wilt.

Je wilt direct bij de top zijn. Maar je vergeet onderweg te genieten. Omdat je geleefd wordt, schiet het leven aan je voorbij en ben je alleen nog toeschouwer. En bewust iets doen, dat is al best lang geleden.

Je bent al aan zoveel dingen begonnen, maar maakt niets af. Cursus hier, workshop daar. Je weet dat je het wilt maar Je hebt het gevoel dat je aan het watertrappelen bent, maar nergens écht iets beet kunt pakken. Je grijpt om je heen en slaat in het wilde weg.
Je gevoel zegt, ‘ik doe maar wat’.

Maak je wensen nu concreet, ga ze schrijven en begin bij de eerste stap. Schrijf je ideeën op voor 2020 nu is het de mooiste tijd om dat te doen.

Groei aan jezelf. Durf het, er zijn blokkades en weet je, dat geeft niet. Die kunnen omarmd worden. Ik zie in mijn praktijk zoveel mooie veranderingen en ieder op zijn eigen manier. Omdat ieder mens uniek is.

Er komen ook veel coaches bij mij welke ik coach en hoe mooi is dat, dat er door mijn mooie trajecten nóg meer mensen geholpen kunnen worden. Dit is natuurlijk ook mogelijk via mijn online spreekuur.

Je kunt met mij bellen of chatten. Als ik niet aanwezig ben, stuur je gewoon een mail met een aantal voorstellen naar info@rimpelsopjeziel.nl   I.v.m. mijn drukke praktijk maak je meer kans in de avonduren.

Liefs Ruby🌸

 

 

Ruby is de enige chakra numeroloog in Nederland en België. Hiermee kan zij met uiterste precisie vertellen wat bij jou past. Op die manier is het maken van keuzes een stuk eenvoudiger.

Kom in contact via 0909-0237 box 14

Meer weten over Ruby? Ga dan naar haar persoonlijke profiel.

www.rimpelsopjeziel.nl

 

Terug naar blog overzicht