Gids Meditatie

Datum: 1 mei 2019

Regressie en gids sessie volgens de methode Jan Kleyn.

In 1994 maakte ik kennis met regressietherapeut Jan Kleyn. Middels een regressie kon ik het contact met mijn gids herstellen. Voor de één is dat een gestalte en voor de ander is het een engel. Uiteindelijk is het je innerlijke stem oftewel hogere zelf.

Wie is jouw gids?

De gids begeleidt ons door het leven en staat ons bij met raad die we ontvangen middels ingevingen en signalen. Door zorgen en beïnvloeding van buitenaf, zijn wij niet meer in staat de stem van deze leiding te horen of/en te voelen.

Mijn reis naar het licht

Mijn gids is een engel die zich al op jonge leeftijd aan mij manifesteerde. Als klein meisje nam hij mij mee naar een onaards wit licht. Tot een bepaalde leeftijd was de verbinding heel sterk maar gaandeweg raakte ik door aardse beïnvloeding het contact kwijt. Dankzij een sessie bij Jan werd dit contact weer hersteld. De engel is nooit weggeweest maar door zorgen en verdriet werd dit contact versluierd. Wanneer ik door een moeilijke periode heenga waarin ik belangrijke beslissingen moet nemen, voel ik duidelijk kracht en leiding.

Vorige levens

Tijdens de sessie ging ik met mijn gids terug naar een vorig leven. Hier kreeg ik antwoorden op de vele vragen die ik toen had. De regressie maakte onder andere duidelijk hoe ik in een vorig leven ben gestorven. Hierdoor werd een probleem in het huidige leven opgelost.

Onder de indruk

Niet alleen de sessie maakte indruk. Ik was ook onder de indruk van Jan als mens. Destijds had ik een praktijk in Zoetermeer. Jan nodigde mij uit zijn leerling te worden. Veel mensen heb ik destijds mogen helpen met het herstellen van het contact met hun gids. Helaas moest ik vanwege privéomstandigheden stoppen met mijn praktijk. Achteraf begrijp ik waarom. Ruim 25 jaar later ben ik gegroeid in mijn bewustzijn waardoor ik mijn visie en beleving heb kunnen updaten.

Nu (weer) in mijn praktijk

In het heden heb ik besloten de regressietherapie weer in mijn praktijk toe te passen. Inmiddels heb ik enkele methodes van mijzelf geïntegreerd en laat ook ik mij tijdens een sessie leiden door mijn gids.

Blokkades worden opgeheven

Uiteraard is iedere sessie uniek en zullen alleen de thema’s aan de orde komen die in het Nu een blokkade vormen. Blokkades worden vaak gevormd door aangeleerde overtuigingen maar kunnen deze ook in een vorig leven zijn ontstaan.

Reis naar de toekomst

Omdat tijd slechts een aards begrip is en dus vanuit universeel begrip niet bestaat, kun je onder de leiding van je gids ook vooruitkijken. Ieder mens is nieuwsgierig naar de toekomst maar is het beter de antwoorden uit jezelf te laten komen. Jouw gids kan jou daar tijdens een regressie bij helpen. Eventuele blokkades worden zichtbaar waardoor het eenvoudiger is deze op te heffen. De weg naar je doel is nu vrij en toegankelijk. De energie kan weer volop stromen.

Uniek

Iedere sessie is uniek en mogen wij erop vertrouwen dat de antwoorden die je op dit moment ontvangt belangrijk zijn. Het is aan te raden zonder enkele verwachting in regressie te gaan. Op die manier ontstaat er ruimte voor verrassingen. Ons denken vormt namelijk de grootste blokkade om wonderen in je leven te kunnen verwelkomen.

Afspraak maken

Wanneer je bent geïnteresseerd in een regressie sessie, ontvang ik je graag in mijn praktijk te Den Haag. Stuur een mail met je telefoonnummer naar info@rimpelsopjeziel.nl. Ik zal dan z.s.m. contact met je opnemen zodat je al je vragen kunt stellen. Misschien snel tot ziens.Meer over Jan

Jan Kleyn (1927-1998) geldt nationaal en internationaal als een van de experts op het gebied van Gidsen, het leven na de dood en regressietherapie. Veel regressietherapeuten werken vandaag de dag met de ‘Methode Jan Kleyn’. Jan Kleyn maakte in 1975 kennis met zijn eigen Hoofdgids Leila. Tijdens een autorit hoorde hij opeens haar stem. Samen met haar en andere Gidsen heeft hij een zeer effectieve regressiemethode ontwikkeld, waarmee ook gewone mensen zelf met hun Gids kunnen kennismaken – en zo prettiger en gemakkelijker kunnen leven. Jan Kleyn heeft, met zijn eigen methode, duizenden mensen met hun Gidsen in contact gebracht. Gelukkig blijven zijn kennis en inzichten bewaard in zijn boeken, die blijvend inspireren.