We willen allemaal zo graag meer liefde en begrip. We kijken uit naar the big change. Een wereld van rechtvaardigheid. Maar waarom wachten wanneer je beseft dat jij daar deel vanuit maakt. Die grote verandering begint bij jou. Verander je mindset en word bewust.

 

De kudde of je gevoel?

Er verandert niets wanneer we onbewust als robotjes keer op keer dezelfde keuzes maken. Hoeveel bewustzijn heb jij wanneer je gaat stemmen? Loop je de kudde achterna of luister je naar je gevoel? Wat doe je wanneer je ziet dat varkens levend in heet water worden gegooid? Je hoeft niet meteen vegetariër te worden maar je kunt wel een signaal afgeven door middel van een daad. Koop bijvoorbeeld geen vlees meer bij de kiloknaller.

 

Doorbreek je patroon

We hebben zoveel keuzes maar grijpen toch steeds weer terug naar de weg die is ingesleten in ons denkpatroon.

Het heeft geen zin om te roepen dat je het ergens niet mee eens bent. Je hebt dan misschien persoonlijke aandacht maar wanneer dit je intentie is, zal je precies het tegenovergestelde bereiken. Jouw ego zal het werkelijke probleem alleen maar overschaduwen. Je mag de goede zaak niet besmetten met jouw persoonlijke frustraties of vanuit een ontembare behoefte om gezien en gehoord te worden.

 

Vrede in jezelf

Je hoeft het dus niet van de daken te schreeuwen. Je hoeft geen wereldverbeteraar te zijn. Het enige wat je hoeft te doen is de vrede in jezelf vinden. Wanneer je jezelf kent, straal je vrede en liefde uit. Men zal, dankzij de magie die je hierdoor uitstraalt, eerder bereid zijn om naar je luisteren. Alleen op deze manier zul je ertoe bijdragen dat deze wereld een liefdevolle plek wordt.

De verandering is een proces in jou zelf en op het wereldtoneel. Wanneer je het stokje doorgeeft aan de volgende generatie, zorg dan dat deze vrij is van wrok, haat en ego.

 

Ben jij ook op zoek naar vrede in jezelf?

Draag jij nog talrijke vragen, verdriet en teleurstelling met je mee?

Onze ervaringsdeskundige coaches helpen je graag met inzicht. Hiervoor houden ze jou een liefdevolle spiegel voor. Het is oké om nu eerst volledig met jezelf bezig te zijn. De wereld redden kun je pas wanneer je zelf volledig in je liefdevolle kracht staat.

Spirituele Advieslijn Rimpels op je ziel
advertentie

HOME

Terug naar blog overzicht