Redactie


30 april 2019 - Blogs

Engelen Reading Mystique

Tags:

Bepaalde berichten in het nieuws of vanuit de omgeving kunnen je deze week behoorlijk ontmoedigen. Het zijn triggers naar je persoonlijke angsten en onzekerheden. Kijk eens goed naar deze angsten. Zijn de angsten reëel? Je krijgt deze signalen niet voor niets. Ben je bang voor tekorten? Bang dat alles wat je onderneemt niet zal slagen? Of ben je bang voor de gedachten in je hoofd. Om terug te kunnen keren naar jezelf is het mogelijk beter om je af te sluiten van prikkels die jou een machteloos en negatief gevoel geven.

Gedachten worden gevormd door externe berichten. Dit is een onbewust proces. Ieder mens maakt hier zijn eigen verhaal van. Door dit te beseffen zul je ontdekken dat de meeste gedachten niet op waarheid berusten en dat jij een keuze hebt in wat je wilt geloven.

Voor wie al langere tijd tegenslagen ervaart, komt er hulp vanuit de omgeving. Maar ook de engelen zullen alles doen om jou bij te staan in een moeilijke periode. Heb je een moedeloos gevoel en lijkt het erop dat jij je doelen niet kunt behalen? Vraag de engel Mystique om hulp.

Mystique: Je bent op de goede weg! Dus blijf je inspannen. Soms moet je flexibel zijn maar sluit geen compromissen. Dit zal het Goddelijke plan dat je aan het manifesteren bent verwateren. Weersta de drang om anderen te pleasen. Je voelt je soms onbegrepen omdat men de weg die je hebt te gaan uniek is. Communiceer je gevoelens alleen met mensen die betrokken zijn bij het plan. Kijk naar de afbeelding van mij. Ik kom vanuit het duister naar het licht. En dat doe jij ook. Je weet heel goed wat je aan het doen bent en wij zijn er om jou volkomen te ondersteunen.

De engelen zijn altijd bij je en geven je keer op keer signalen. Zij kennen je onmacht en weten dat je bepaalde gevoelens volledig zult moeten doorleven. Deze ervaring kunnen zij niet bij je weghalen maar zullen zij je met liefde door het proces begeleiden. Alleen op die manier ben je in staat je oude overtuigingen definitief los te laten. Er ontstaat nu ruimte voor om de inspiraties van de engelen te kunnen ontvangen.

Ik wens je een liefdevolle week.

Write a letter to the neighbor and say what is generate resume from linkedin profile disturbing you.

Terug naar blog overzicht