Een wereld in transformatie

Datum: 16 oktober 2020

Door Ana Akkermann

Alle gebeurtenissen in de buitenwereld, raken jouw binnenwereld. Je hebt de pijn die je gedurende jouw leven hebt ervaren netjes opgeborgen op een plek waarvan je dacht dat deze veilig was.  Onvoltooid in het archief van jouw geheugen.  Tot de dag dat er iets gebeurt dat jou confronteert met de pijn die nog net zo intens blijkt als destijds.

 

WAAR ZIT DE PIJN?

Je beseft nu dat het tijd is je archief te gaan opruimen. Een vol archief, belemmert je om nieuwe ervaringen tot je te nemen. Waar zit de pijn? Hoe kun je de pijn verwerken? Wie zit er dit keer in jouw wond?

Zolang je dit niet hebt opgelost of begrepen, zul je keer op keer dezelfde pijn ervaren. Dat uit zich bijvoorbeeld ook in de partners die je naar je toetrekt. Een nieuwe partner vlak na een breuk is vaak de voortzetting van een oud patroon. Alles blijft hetzelfde alleen de spelers zijn verwisseld. Zij spelen dezelfde rol net zolang tot je beseft dat alleen jij dit patroon kunt doorbreken.

 

JIJ BENT DE VERANDERING

Je wilt zo graag dat de ander verandert maar in hoeverre ben je bewust dat jij de verandering bent? Als jij verandert qua bewustzijn, verhoog je jouw trilling. Hierdoor kunnen oude energieën jou niet meer bereiken. Dit is het moment waarop de bal de andere kant op gaat rollen. Je zult zien dat wanneer je de bal volgt, je in een nieuw landschap terecht komt. In dit landschap, waarvan je niet wist dat het bestond, is een andere energie waardoor je alles anders zult ervaren.  Hier liggen nieuwe kansen die je steeds meer tot jezelf zullen brengen. Het oude landschap is gecreëerd door jouw opvoeders. Zij leerden jou alles waarvan zij overtuigd waren dat het de enige weg was. Als blijkt dat het voor jou niet werkt, mag je het anders doen. Jij zult ontdekken dat er meer is dan de afspiegeling waarin je opgroeide.

 

OVERGAVE

Jouw proces is onlosmakelijk van het proces van de wereld waarin we leven. Jouw gedachten zijn een deel van deze wereld. Je bent een mede createur van de wereld waarin je leeft. Geleidelijk gaan we samen naar een ander landschap en is het loslaten van het oude een proces van volledig vertrouwen.  Alleen overgave zal je helpen om jouw unieke plek in het geheel te kunnen omarmen.

Jij bent het verschil!

Ana Akkermann

Box 01

ONLINE COACHING

Zit jij midden in een transformatie? Vind je het lastig en heb je behoefte aan een gesprekspartner? Kijk dan eens geheel vrijblijvend op de website wie jou daarbij van dienst kan zijn. Onze online mediums en coaches helpen je graag verder.

advertentie

HOME