Dagkaart dinsdag 5 november

Bron: De wijsheid van het universum

Dromerig hart

Verlies je doel niet uit het oog, weet dat jouw pogingen zullen worden beloond. Maar blijf er niet bij stilstaan, want jouw grootste beloning is de liefde die je helpt creëren in de wereld.

Gefeliciteerd! Je hebt een open hart en dit heeft een positief effect op veel mensen om je heen. Je bent van nature een genezer want je hebt veel liefde in je hart en jouw liefhebbende energie wordt gevoeld door velen op deze aarde. Jouw engelen en gidsen willen je laten weten dat jouw liefde van onschatbare waarde is voor de aarde en voor de mensen die op dit moment in uw omgeving zijn.

Online Paragnosten en Coaches

Een zaadje van liefde

Zij begrijpen dat je af en toe het gevoel hebt dat je werk niet zichtbaar is en soms misschien zelfs twijfelt of het wel effect heeft. Hoewel je misschien niet altijd kan zien welke positieve effecten jouw liefde en steun hebben op anderen, vertrouw erop dat ze er wel zijn. Iedere keer wanneer je anderen liefde geeft, of het nu een lief gebaar, gedachten of woorden zijn, plant je een zaadje van liefde in die persoon. Zij kunnen ervoor kiezen om dat zaadje te laten liggen of om het te doen ontluiken – het tijdstip daarvoor is aan hen. Je kunt er echter van verzekerd zijn dat alles wat je doet effect heeft, of het nu zichtbaar is of niet. Liefde creëert meer liefde. Vertrouw beminden, vertrouw op de liefde die wij hebben voor jou en op de liefde die jij hebt voor anderen. Je zult de komende dagen een positieve reactie krijgen van iemand die je onlangs onbewust hebt geholpen. Gebruik dat als extra affirmatie van wat wij hebben verteld en denk eraan als je weer eens twijfelt aan jezelf.

De mediums en coaches van Rimpels op je ziel

Dagelijks bieden wij jou een boodschap aan vanuit het universum. Dit ter ondersteuning tijdens jouw transformatie, de weg die je aflegt terug naar jezelf. Het is de weg van liefde en bewustwording van wie je werkelijk bent en wat jouw missie is in dit leven.  Het is een zuivering van alle overtuigingen die jou belemmeren gelukkig te zijn. Graag moedigen wij jou aan tijdens dit soms pijnlijke maar tevens prachtige proces. De consulenten van Rimpels op je ziel helpen je met liefde om jouw pad te verlichten. Je hoeft het niet alleen te doen.

Ana Akkermann

Paranormale en Spirituele Advieslijn
www.rimpelsopjeziel.nl

Terug naar blog overzicht