Toen ik de lijn Rimpels op je ziel oprichtte had ik daar een bepaald beeld bij. Ik wenste een zuiver en betrokken team. Dat betekent niet dat zij perfect zouden moeten zijn maar wel bewust van hun persoonlijke groeiproces. Ervaringsdeskundigen die héél goed weten hoe moeilijk de uitdagingen in het leven soms kunnen zijn. Ook in dit geval zou ik mij laten leiden door mijn innerlijke stem.

Zo kwam op een dag Anne Nieuwenhuizen in mijn leven. Al bij het eerste gesprek had ik meteen een goede indruk. Hmmm…..dit klinkt nogal zakelijk dus zal ik het anders formuleren….ik voelde een fijne liefdevolle energie. Zij vertelde enkele passages uit haar leven en hoeveel wonderen er gebeurden als zij mensen hielp. Zij sprak op een bescheiden toon en dat raakte mij enorm.

Door de omstandigheden in haar leven, had zij al jaren niet meer gewerkt als schakel tussen hemel en aarde. Tot de dag dat Rimpels op je ziel haar aandacht trok. Graag wilde zij de draad weer op pakken. Vanaf de eerste dag had Anne het druk op de lijn. Het ging vanzelf.

Met toestemming van Anne mag ik nu ook een klein stukje van haar levensloop met jullie delen.

Liefs,

Ana Akkermann

Anne:

“Door de vele gebeurtenissen in mijn leven was het vertrouwen van binnen in mij helemaal stuk, zelfs de verbinding met het universum wat mij al de tijd zoveel vertrouwen gaf was totaal verdwenen. Ik voelde me in de steek gelaten door iedereen waar ik van hield. Het overlijden van mijn partners waren de moeilijkste periodes. Wantrouwen nam de overhand, zelfs het vertrouwen in mijzelf was helemaal verdwenen.

Het mediumschap, waar ik al die tijd met zoveel liefde en passie de mensen in mocht begeleiden had ik geblokkeerd. Een diepliggend schuldgevoel had de overhand. Het meest pijnlijke hierin was het schuldgevoel omdat ik mijzelf in de steek had gelaten. Dit gevoel hield ik met mijn gedachten in stand. Het maakte me enorm verdrietig. Jarenlang verkeerde ik in de overlevingsstand en raakte hierdoor oververmoeid. Mede daardoor raakte ik de grip op mijzelf helemaal kwijt. De verharding werd steeds meer zichtbaar. Het uitte zich in mijn lichaam als een auto-immuunziekte. Mijn bindweefsel was verhard en verkleeft. Er was geen beweging meer in te krijgen. Ik had me dus letterlijk helemaal vastgezet.

Het werd een jaar van hevige teleurstellingen in mijzelf. Hoe had ik dit zover kunnen laten komen en dan de vraag hoe kom ik hier weer uit? De arts gaf niet veel hoop en werd mij aangeraden medicijnen gaan gebruiken die weer een reactie gaven op andere organen, mijn lichaam weigerde deze. Er moest toch iets anders zijn waardoor ik mijn ziek lichaam kon helpen weer in zijn kracht terug te komen, ieder mens heeft zijn zelf helend vermogen. Ik besefte dat dit wel eens een andere mogelijkheid was voor mij. Daar kwam de volgend vraag alweer. Wat heb ik nodig om weer in de zachtheid te staan? Zo ook in mijn kracht? VERGEVING

Steeds weer werd ik hiermee geconfronteerd, de uitspraak vergeef jezelf voor alles wat er is gebeurd. Vond ik nog niet zo makkelijk. Toch bleef me dit bezighouden en kwam ik uiteindelijk in contact met de techniek van Ho’oponopono

Deze vier zinnen;

Het spijt me…vergeef me……dankjewel ……ik hou van jou……

Leerde mij te accepteren. Recht te zetten en te vergeven.

De kracht van deze woorden leerde mij weer in harmonie te zijn met mijzelf en al wat is. Deze techniek gebruik ik ook bij de healing sessies die ik geef in mijn praktijk en aan de telefoon bij Rimpels op je ziel. Zij werken helend. Daarbij maakte ik dankbaar gebruik van de Bowen therapie, zij heeft mijn fysieke lichaam geholpen weer in beweging te komen, ook maak ik gebruik van L.P.G behandelingen, deze zijn een fijne ondersteuning om mijn huid weer zachter te krijgen en de spanning te laten gaan. Zodra de harde stukjes zijn aangeraakt ontstaat er een loslating. Het is wonderbaarlijk wat deze manier van behandeling voor mij deze geweldige resultaten geeft.

Mijn groei en bewustwording heeft mij daar gebracht waar ik wil zijn…… thuis in mijzelf. Mijn eigen plek innemend op deze aarde. Door te geloven en te vertrouwen dat ik deel uitmaak van een groter geheel ben ik dieper tot mijzelf gekomen ik leer nog elke dag. Mijn lichaam laat steeds meer hardheid los en de zachtheid is voelbaar. In alle facetten, het leven heeft zoveel meer te bieden. Liefde voor mijzelf, liefde voor anderen, liefde voor het leven. Mijn passie en mijn doel is dit uit te dragen door het delen van mijn eigen ervaringen, met behulp van mijn innerlijk weten en intuïtieve ingevingen.

Dagelijks ontvang ik liefdevolle wijsheden vanuit het universum die ik graag met jullie wil delen. Mooie ziel, leef vanuit jouw eigen waarheid, wees die krachtige mooie bloem uit Gods tuinen. En deel alle liefdevolle zaadjes van eenheidsbewustzijn, zodat we samen een liefdevol veld gaan zijn

Liefs Anne”

Anne is bijna dagelijks online beschikbaar via 0909-0237 box 32

Op haar profielpagina kun je zien of Anne aanwezig/beschikbaar is.

Terug naar blog overzicht