Redactie


26 april 2023 - Blogs

DE SPIRITUELE LADDER

Gisteren ontving ik een mooi compliment: “Ana, je staat ondanks je diepe spirituele inzichten toch nuchter met twee benen stevig op de grond.”

Dat klopt want we moeten het leven ervaren in de aardse realiteit. Als je jezelf (spiritueel) verheven voelt, kun je niets voor een ander betekenen. Ik heb er plezier in om juf in de onderbouw te mogen zijn. Met geduld en liefde help ik mijn medemens op de eerste treden van de bewustzijns ladder. Ik ben namelijk nog niet vergeten waar ik zelf vandaan ben gekomen.

 De aardse weg is zwaar maar hoe hoger wij de ladder beklimmen hoe lichter het wordt.

Halverwege deze weg, kun je het zelf en ontdek je jouw innerlijke gids die je verder helpt.

Als ik het voor het zeggen had, zouden kinderen dit op school leren. Ze worden nu heel bewust bij deze innerlijke gids weggehouden door de focus op uiterlijkheden te richten. Alsof men wil voorkomen dat de mens zich bewust wordt van zijn innerlijke kracht. De woke agenda leidt ons af van wie we werkelijk zijn……spirituele wezens die een menselijke ervaring opdoen. En daarom is het zo belangrijk dat we ons bewust worden van de tegenkrachten die hier misbruik van maken. Wezens die onze energie aftappen ten behoeve van hun onmenselijke agenda.

Je kunt mij altijd bellen voor een persoonlijk gesprek?

Liefs,

Ana Akkermann

0909-0237 box 01

🙏❤️

Ga naar mijn profiel voor meer info

Terug naar blog overzicht