DE KRACHT VAN LOSLATEN

Loslaten is een van de meest goede manieren om je beter te voelen. Er zijn veel mensen die veel dingen met zich meeslepen die totaal niet nodig zijn en die verhinderen dat al het goede zich in hun leven manifesteert.

Als je zware dingen loslaat, ontstaat er een gevoel van lichtheid. Het verhoogt ook je energie en je frequentie van licht, liefde en vreugde.

Loslaten gaat niet over vergeven, ook al is vergeven krachtiger voor het lichaam. Maar, bij loslaten hoef je niemand te vergeven voor wat ze je hebben aangedaan. Als je jezelf bevrijdt van iets dat op je weegt, doe je dat vooraleerst voor jezelf. Niet omdat iemand geen verantwoordelijkheid hoeft te nemen voor zijn of haar daden.

Je kunt ervoor kiezen om de negatieve gedachten niet langer als een mantra in je hoofd te laten ronddraaien. De tijd leert dan dat je je zo veel beter voelt.

Stel je voor dat je een specifiek persoon hebt die je wilt loslaten. Deze persoon kan zich aan de andere kant van de aarde bevinden of misschien zelfs niet meer leven en je nog steeds zo zwaar energetisch belasten. Denk vervolgens aan het verschil in jouw leven terwijl jij jezelf bevrijdt van de negatieve gedachten!

De negatieve gedachten kunnen zelfs zo diepgaan dat ze een fysieke impact op je hebben en je ziek wordt. Je voelt je dus niet alleen beter, maar je kunt zelfs een ziekte de ruimte gunnen tot zelfherstel.

Jezelf bevrijden en ruimte maken voor meer vreugde en passie zal voor jou magisch kunnen aanvoelen. Ik beloof dit je.

Met liefde en dankbaarheid

Johan Maigret

Home

advertentie

Terug naar blog overzicht