De bewustwording van jouw staat van Zijn

Datum: 3 november 2020

Door Yvette Rooding

De mens en de aarde gaan op dit moment door een bijzonder, maar heftig transformatieproces.

Dé manier om mee te laveren in deze transformatie is juist door je géén zorgen te maken of te vechten tegen dat wat is. We moeten juist onze trilling verhogen omdat we daarmee de transitie van de aarde versnellen.

Maar ja, met alles wat er gebeurt is dat nu niet het makkelijkste om te doen hé

Het was in het ‘oude normaal’ vaak al een struggle om in liefde en compassie te blijven maar nú?

 

En toch….

Juist doordat je je bewust bent kun jij jezelf in die hoge trilling zetten. Het kost moeite en energie en het zal echt niet iedere dag, ieder uur lukken maar juist door die kennis kunnen we het wel.

Ik omschrijf de wisselingen in emoties tegenwoordig vaak als een zwaar 3D of een licht 5D gevoel. Soms voel ik mij zo’n trekharmonica die van een hoge trilling naar lage trilling en weer terug gaat. Oftewel van frustraties (waarbij je iedereen door elkaar wil schudden) tot dagen dat je liefdevol en met blijde bubbels in je buik beseft dat je als ziel bewust gekozen hebt voor deze tijd. Hierdoor kun je iedereen bezien vanuit liefde en zonder oordeel plat knuffelen.

 

Leercurve

Het is een leercurve en iedereen doet dit op zijn tempo en manier. Het terugvallen hoort erbij en daarom schrijf ik dit. Veel lichtwerkers zijn bang dat ze het verkeerd doen, verpesten of dat ze niet verlicht genoeg zijn. Dat is dus niet zo!! Geef jezelf niet op de kop als je weer even  in de boosheid en angst van de 3D zit, dat hoort bij het proces!! Word jezelf simpelweg bewust van jouw staat van Zijn, neem dan een paar diepe teugen adem en ga je blik bewust focussen op al het mooie dat er óók is. Daarna zet je blijde muziek op, ga je dansen, mediteren, knuffelen met je kat of wat jou helpt om weer blij te worden. Dat is alles wat je kunt doen om je trilling weer te verhogen.

 

Tekst loopt door onder advertentie

www.rimpelsopjeziel.nl

En dan ben je werkelijk al geweldig bezig.

Jezelf veroordelen (wat velen hier toch stiekem van binnen doen ) trekt je nog verder naar een lagere trilling, dus dat heeft helemaal geen zin!

Persoonlijk ga ik mediteren, de boeken van Christina von Dreien lezen, films op Gaia kijken, filmpjes van Lorrie Ladd bekijken op FB of filmpjes van Lee Harris op YouTube. Ik luister ook vaak naar Tijn Touber en ik probeer dat net zo lang te doen tot ik weer in mijn liefdevolle oordeelloze staat van zijn ben.

Dat is het enige wat we hoeven te doen. Meer niet. Steeds onszelf weer overeind hijsen en in die hoge trilling zetten. Iedere dag, iedere minuut weer. En je zult bemerken dat het dan ook steeds sneller en gemakkelijker gaat. Dat geeft je ook een gevoel van controle.

Word dus niet boos op jezelf als het even niet lukt maar geef jezelf juist complimentjes voor het feit dat je steeds opnieuw probeert om in die hoge trilling te komen. Dat werkt namelijk tien keer beter en zet je je tegelijk in die hoge trilling

Enfin, lieve lichtjes in deze wereld, don’t beat yourself up’ , het enige wat jij hoeft te doen is het lichtje te zijn dat je bent, voor alle mensen die nog in het donker rondtasten. Dat is de enige en tegelijk allerbelangrijkste taak.

Doe het op jouw manier en dan zit je altijd goed!

Liefs,

Yvette

yvetterooding.nl

Heb je hulp nodig of heb je behoefte om over dit en andere onderwerpen te praten? Kijk dan eens vrijblijvend welke online coach consulent online aanwezig is www.rimpelsopjeziel.nl