Winny
Box: 58

Winny

Niet online? Stuur whatsapp naar +31615313874

Spirithealing/Reiki master/ Reiki therapeut/ Healer/ Heldervoelend/ Helderwetend/ Helderziend/ Soulkey-Hypnotherapeut/ contact met overledenen.

Lief mens,

In deze drukke en stressvolle tijd verlang je juist naar een moment voor jezelf. Je vraagt je af waar je op dit moment staat, waarom overkomt mij dit, wil ik zo verder of wil ik juist weer de rust vinden waar er onrust is. Kiezen voor jezelf is soms moeilijk omdat er vaak veel dingen zijn waar je tegenaan loopt. Soms gebeurt er veel in je leven en ben je opzoek naar ondersteuning om hier mee om te gaan. Ik kan jouw helpen om weer inzicht te krijgen en je weer vrij te voelen. Jouw eigen innerlijke zelf weer te ontdekken. De flexibiliteit om je eigen pad weer te volgen en de moed om door te zetten. Tijdens een gesprek kunnen er overledene doorkomen met een boodschap, speciaal voor jou. Dit zal ik dan ook graag met je delen. Helaas zal dit niet altijd zo zijn, ook ik ben afhankelijk van wat het universum met mij wil delen.

Ik ben dankbaar dat mij deze gave is gegeven vanuit het universum. Ik wil graag deze gave gebruiken om jou weer jezelf te laten zijn in liefde, licht en leven! We gaan samen op pad om de balans terug te vinden tussen je lichaam en geest.

Lieve groet,

Winny

https://praktijkchevida.nl/

Bel:0909-0237 80cpm
Terug naar overzicht