Tuffie
Box: 64

Tuffie

Niet online? Stuur whatsapp naar Rimpels op je ziel +31615313874

Medium, NieuweTijdsCoach, Healer, Ervaringsdeskundig, Narcisme

Als coach support ik jou op jouw pad, zet ik je op eigen benen, leer ik je op je intuïtie te vertrouwen en je grootsheid te omarmen.

Als NieuweTijdscoach laat ik je het verband zien tussen jouw trauma, je zielspotentieel en je rol hier op Aarde in deze overgang naar de Nieuwe Tijd.

Als medium breng ik je in contact met al het paranormale waar ik me op af stem. Ik ben een radioantenne die de golflengte zoekt van dat wat jij opgeeft en van daaruit doorgeeft. Of het nu om je overleden oma gaat of jouw vorige of toekomstige leven in Atlantis of Lemurië.

Als Ervaringsdeskundige begeleid ik je in diverse problematieken: Chronische ziekte, ernstige ziekte, burn out, post traumatisch stress syndroom, seksueel misbruik (als kind), eetstoornissen, vruchtbaarheidsproblemen, verslavings-en afhankelijkheidsproblemen, relatieproblemen, zingevingsproblemen en de healing van de narcist en de co-depender.

Ik kijk naar jouw Energieveld en de staat van je chakra’s en ik kan zien wat er in bepaalde situaties met mensen is fout gegaan en hoe je problemen weer oplost. Ik kijk naar je potentieel, wat betekent dat ik zie met welke talenten jouw ziel op deze Aarde is gekomen en ik kijk naar je blokkades, naar wat je aan karma en trauma bij je draagt waardoor je je potentieel niet kan leven.

Als Healer kan ik zien hoe en waarom jij je trauma hebt opgelopen en hoe je weer in Heelheid kunt komen. Door me af te stemmen op jouw potentieel breng ik je in contact met wie je werkelijk bent, ik breng je in contact met je zielskwaliteiten en je zielsverlangen.

Naast haar carrière als voice over is Tuffie altijd actief geweest als Energiehealer en reader en spiritueel leraar. Ze is tegenwoordig Nieuwe Tijdscoach en Teacher, geeft online Sacred Yoga Meditation en faciliteert als sound Healer interactieve sessies. Samen met Karlijn Kouwenhoven faciliteert ze de IK BEN LICHT Reis, een diep transformatief Verlichtingsjaar, gebaseerd op Energie Bewust Zijn. Meer informatie: https://tuffie.tv/ https://iamlight.live/ Foto: Tom Cornelissen

Bel:0909-0237 80cpm
Terug naar overzicht