Sylvia van de Vooren
Box: 06

Sylvia van de Vooren

Niet online? Stuur whatsapp naar +31615313874

Counselor/Coach

HSP begeleiding, Natuurbewustwording, Reiki informatie, Bewustwording, Rouwverwerking, Fibromyalgie, Voeding

Hi lieve mensen,

Als healer/coach mag ik mensen met mijn gave helpen. Door mij af te stemmen op de juiste frequentie geef ik de trillingen door aan de buitenwereld. Ieder mens heeft een energieveld met een bepaalde frequentie/trilling. Door een verstoring in deze trilling kan men ziek worden. Dit kan lichamelijk en/of geestelijk zijn. Een healing zorgt voor rust en nieuwe balans. Dit bevordert het algemene helingsproces en herstelt het immuunsysteem. Dit doe ik door het geven van live healingen, afstand healingen, meditaties en healingen die betrekking hebben op levensvragen. Dit doe ik ook tijdens een telefonisch consult.

Luisteren naar iemands verhaal is voor mij een gift omdat degene zich kwetsbaar opstelt naar de luisteraar toe. Geen oordeel hebben en laat ik iedereen in zijn waarde. Door er samen over te communiceren kunnen we naar een Healing toewerken.

Graag stel ik mij open en laat ik mijn hart spreken voor jou. Laat je inspireren door een healer en verrijk je leven door te leren hoe je door een gekleurde bril kunt kijken.

“Ik probeer de buitenwereld te bevrijden van zijn onvrede door het weer licht te geven. Door mijn optimisme en mijn grote vergevingsmechanisme, zie ik het leven door een gekleurde bril. Ik weet wat ervoor nodig was om daar te komen. Spiegelen en reflecteren zijn twee grote schakels om bij je eigen mooie kern te komen.”

Wees Welkom!

Pura Sylvia.

Indien Sylvia niet aanwezig is, kun je een belafspraak maken. Stuur een mailtje naar info@rimpelsopjeziel.nl . Vermeld hierin een aantal data en tijdstippen waarop het jou gelegen komt.

Bel:0909-0237 80cpm

Anne

17 februari 2021

Sylvia, dankjewel voor je luisterend oor en daarna je juiste woorden. Liefdevol, zonder oordeel. Heel fijn dat je midden in de nacht voor mij klaar stond en mij weer op mijn pootjes hebt gezet zodat ik weer verder kon.

Maria

15 augustus 2020

Sylvia heb ik nu een aantal keren gesproken over verschillende dingen die me bezig hielden. Ze luistert goed, is heel invoelend en geeft adviezen waar je iets mee kunt. Ze is echt betrokken bij je en ziet heel snel en helder waar de knelpunten zitten. Fijne, relaxte gesprekken. Dank je Sylvia!

Linda

15 juli 2020

Hallo Sylvia Je raakte me in mijn in hart met je wijze lieve woorden.Wat een wijsheid heb je mooie ziel.Bedankt bedankt bedankt .liefs Linanne harpiste

Sylvia

11 juli 2020

Lieve Sylvia, ik wil jou heel hartelijk bedanken voor het fijne gesprek wat ik met jou had vanavond 11-7-2020. Jij bent zo'n prachtig en intens zuivere vrouw en lichtwerkster met een hartje van goud. Ik kon mijn verhaal helemaal kwijt bij jou en dat is iets wat ik niet snel doe …..ja lieve Sylvia het heeft mij goed gedaan. Ik kan iedereen aanraden om Sylvia te bellen omdat ze een luisterend oor heeft en ze kan je heel goed aanvoelen, zij is een hele deskundige vrouw.ik geef jou 10 sterren. Veel liefs en knuffies van mij xxx Lenie

Terug naar overzicht