Sven Burger
Box: 34

Sven Burger

Mijn naam is Sven Burger en de eerste 38 jaar van mijn leven heb ik een niet authentiek leven geleid waarin ik steeds verder van mezelf ben gaan afstaan.

Door jeugdige trauma's heb ik geconditioneerd en niet dienend gedrag gecreëerd om mijzelf te beschermen in de, zoals ik dat zag, boze oneerlijke grote mensen wereld.

Ik ben en heb gepest, ik was een lastige puber, ik heb in mijn leven gevochten, gelogen, bedrogen, gestolen, gesnoven en ik heb mensen pijn gedaan. Allemaal om zelf de pijn niet te hoeven voelen. Ik ben met justitie in aanraking geweest, ik ben gescheiden en heb in de schuldsanering gezeten en in 2016 is mijn rijbewijs voor een jaar in beslag genomen omdat ik met een alcoholpromillage van 2,2 promille achter het stuur ben gekropen en ben aangehouden. Ik was ongelukkig, leefde ongezond en kon financieel amper rond komen.

En nu leid ik een gelukkig, gezond en welvarend leven. Ik ben gelukkig (bijna) getrouwd, ben kerngezond, heb nog nooit zoveel energie gehad en ben op mijn 42e in de beste shape ever. Ik heb de afgelopen 3 jaar een succesvol bedrijf opgestart en ben nu de beste en meest authentieke versie van mijzelf

2016 was namelijk een kantelpunt. op dat moment stortte mijn wereld in en er moest iets verandere en dat ben ik gaan doen. Ik heb de afgelopen 4 jaar keihard aan mezelf gewerkt, ik heb al mijn conditioneringen en mijn oude valse zelf getransformeerd naar de beste en meest authentieke versie van mijzelf. Ik heb 4 jaar lang, iedere dag trainingen gevolgd, workshops bezocht en gevolgd, opleidingen gedaan, retraites gevolgd, boeken gelezen, onderzoek gedaan etc etc. Meer dan € 100.000,- heb ik de afgelopen 4 jaar uitgegeven aan persoonlijke ontwikkeling. En nu wil en kan ik deze kennis en universele wijsheden in combinatie met mijn levenservaring inzetten om jou te helpen.

Als transformatief Voedings- en Gezondheids Coach kan ik je leren hoe jij jouw relatie met eten voorgoed kunt veranderen. En als High Perfomance Life(style) Coach help ik jou om de beste, meest authentieke, gezonde, gelukkige en welvarende versie van jezelf te worden.

Je kunt bij mij voor alles terecht. Of je nu prangende levensvragen hebt waar je niet uitkomt. Of gewoon even niet lekker in je vel zit en daarover wilt praten. Misschien zijn er blokkades waar je vanaf wilt, of je voelt een conflict tussen wat je denk, zegt en doet? Of je hebt moeite met je doelstellingen, plannen en keuzes maken. Maar misschien vind je het moeilijk om woorden aan je gevoel te geven en heb je even geen vraag dan kunnen we ook een kaartlegging doen en kijken wat het universum je op dit moment wilt vertellen.

Ik heb in jouw schoenen gestaan en vergelijkbare zaken en gevoelens meegemaakt en ervaren en ik ken en begrijp jouw problemen, pijn en struggles. Niets is mij vreemd. Doordat ik zelf al heel veel lagen diep getransformeerd heb is mijn kanaal zuiver en mijn antwoorden zijn niet gefilterd of gekleurd. Tijdens een consult vertrouw ik er op dat ik de juiste antwoorden door krijg omdat ik samen met mijn en jouw hogere zelf contact maak. Ik sta bekend om mijn eerlijkheid en directheid. Ik hou je een spiegel voor daar waar dat nodig is.

Durf jij uit jouw comfortzone te komen? Dan sta ik tot je beschikking en help ik je graag

Bel:0909-0237 80cpm
Terug naar overzicht