Sonja Wolters
Box: 30

Sonja Wolters

Welkom,

Mijn naam is Sonja en ik ben helderziend, heldervoelend en helderwetend van jongs af aan.

Door mijn vele ervaringen op spiritueel gebied sta ik graag mensen te woord en help ik graag met inzichten, coaching en ook voor een goed gesprek en luisterend oor. Al van kleins af aan heb ik voorspellende dromen gehad en is het spirituele een rode draad in mijn leven waar ik veel aan heb en heb gehad in tijden dat ik alleen rondreisde in Azië.

Mijn gaven zij sterker ontwikkeld door het paranormaal genezen, auralagen en chakra’s en verschillende energie punten zoals de wezenster, zielezetel, dan tien, haralijn en id punt op te schonen zodat mensen compleet zijn opgeschoond.

Behalve een fysiek lichaam beschikt de mens nog over 7 andere lichtlichamen en als deze niet op tijd worden opgeschoond dan hoopt er vervuiling op in deze lagen en dat kan voor blokkades, stress en ongemak tot ergste geval ziektes zorgen.

Eerst worden de gedachten en de energetische zaken gecreëerd daarna zet het zich vast in het fysieke lichaam. Dit uit zich in ongemakken, pijn, emotioneel verdriet, terugkerende patronen, trauma’s. Ik ben ook PMA (Progressive mental allignment) coach en deze nieuwe vorm zorgt via vraagstelling dat het onderbewustzijn wordt opgeschoond via plaatjes/beelden die het onderbewustzijn naar de oppervlakte brengt. Dit zorgt ervoor dat badclusters, gevoelsmatigheden zoals pijn, verdriet en angst worden opgelost zonder dat we te diep op de materie ingaan.

Verder ben ik gecertificeerd aartsengelen en serafijnen inwijder, de aartsengelen kennen we voornamelijk als AE Michael, Gabriel etc., de Serafijnen staan hoger in het Licht en hebben weer andere functies vanuit de Bron.

Wees welkom ik sta u graag te woord liefdevolle groet,

Sonja

Bel:0909-0237 80cpm

Zuivere energie

27 mei 2021

Lieve Sonja, Oude energie kan een blokkade vormen op ons geluk en verhindert een goede doorstroom van levensenergie. Ik ben zo blij dat ik je om hulp heb gevraagd en was verbaasd hoeveel oude energie (van jaren geleden) zich in mijn energieveld had vastgezet. Ook als lichtwerker is het belangrijk om jezelf regelmatig te laten opschonen. Dank je wel voor je wijze woorden. Het is een stuk lichter in mij en om mij heen. Liefs Ana (box 01)

anne

18 maart 2021

lieve Sonja dankjewel voor het fijne consult en het geduld wat je hebt gehad voor deze hevige sessie. je bent een topper. liefs een collega

Sonja

8 februari 2021

Heel degelijke lichtwekker die mij al veel vooruithielp. Lief en integer. Ontzettend bedankt

An

25 januari 2021

Lieve Sonja, Ik geef niet snel een review maar voel wel wanneer iemand zuiver en goed is en dat ben je zeker! Nu al veel aan je gehad en had zelf ook al het idee dat er geen zuivere magie omheen hangt. Bel je zeker weer want je bent een toppertje en zal je nog nodig hebben in de toekomst... zeker tot mei 🙂 Liefs een collega van een andere lijn.

D uit België

13 oktober 2020

Sonja werkt zuiver en is heel goed in haar healing en spiritueel advies. Blij met de hulp

Anoniem

18 september 2020

Hallo lieve Sonja, heel erg bedankt voor het opschonen van mijn chakra's en het weghalen van het negatieve. Je bent echt een hele goede medium, een topper!. Eerlijk en oprecht. Liefs, Anoniem

Siepke

6 september 2020

Hi Sonja, fijn je gesproken te hebben gisteren. Het geeft een lichter gevoel. Prettig is dat. Tot hoors, ziens. Hartelijke groet, Siepke de Jongh

Anoniem

30 juni 2020

Lieve Sonja, Wat ben jij een goede medium. Je ziet meteen wanneer er zwarte magie in het spel zit. Bedankt voor je hulp. Anoniem

Antonia

26 juni 2020

Hallo Sonja Wat sta je dicht bij de goddelijke wereld met je gaven.Leeftijd speelt dus geen rol voor je zuiverheid en invoelen .Bellen naar Sonja♥️liefs Antonia Linanne

L

12 juni 2020

Lieve Sonja, Ik heb je zo vaak gebeld en je hebt mij zo vaak zo goed geholpen. Vandaag weer....iedere keer vergeet ik om iets op te schrijven, om je hier te bedanken. Je bent een engel, mijn engel. Bedankt voor je hulp lieve Sonia. Lieve groet, L.

Terug naar overzicht