Sonja Wolters
Box: 30

Sonja Wolters

Welkom,

Mijn naam is Sonja en ik ben helderziend, heldervoelend en helderwetend van jongs af aan.

Door mijn vele ervaringen op spiritueel gebied sta ik graag mensen te woord en help ik graag met inzichten, coaching en ook voor een goed gesprek en luisterend oor. Al van kleins af aan heb ik voorspellende dromen gehad en is het spirituele een rode draad in mijn leven waar ik veel aan heb en heb gehad in tijden dat ik alleen rondreisde in Azië.

Mijn gaven zij sterker ontwikkeld door het paranormaal genezen, auralagen en chakra’s en verschillende energie punten zoals de wezenster, zielezetel, dan tien, haralijn en id punt op te schonen zodat mensen compleet zijn opgeschoond.

Behalve een fysiek lichaam beschikt de mens nog over 7 andere lichtlichamen en als deze niet op tijd worden opgeschoond dan hoopt er vervuiling op in deze lagen en dat kan voor blokkades, stress en ongemak tot ergste geval ziektes zorgen.

Eerst worden de gedachten en de energetische zaken gecreëerd daarna zet het zich vast in het fysieke lichaam. Dit uit zich in ongemakken, pijn, emotioneel verdriet, terugkerende patronen, trauma’s. Ik ben ook PMA (Progressive mental allignment) coach en deze nieuwe vorm zorgt via vraagstelling dat het onderbewustzijn wordt opgeschoond via plaatjes/beelden die het onderbewustzijn naar de oppervlakte brengt. Dit zorgt ervoor dat badclusters, gevoelsmatigheden zoals pijn, verdriet en angst worden opgelost zonder dat we te diep op de materie ingaan.

Verder ben ik gecertificeerd aartsengelen en serafijnen inwijder, de aartsengelen kennen we voornamelijk als AE Michael, Gabriel etc., de Serafijnen staan hoger in het Licht en hebben weer andere functies vanuit de Bron.

Wees welkom ik sta u graag te woord liefdevolle groet,

Sonja

Bel:0909-0237 70cpm

Anoniem

30 juni 2020

Lieve Sonja, Wat ben jij een goede medium. Je ziet meteen wanneer er zwarte magie in het spel zit. Bedankt voor je hulp. Anoniem

Antonia

26 juni 2020

Hallo Sonja Wat sta je dicht bij de goddelijke wereld met je gaven.Leeftijd speelt dus geen rol voor je zuiverheid en invoelen .Bellen naar Sonja♥️liefs Antonia Linanne

L

12 juni 2020

Lieve Sonja, Ik heb je zo vaak gebeld en je hebt mij zo vaak zo goed geholpen. Vandaag weer....iedere keer vergeet ik om iets op te schrijven, om je hier te bedanken. Je bent een engel, mijn engel. Bedankt voor je hulp lieve Sonia. Lieve groet, L.

Terug naar overzicht