Simone Meijerhof
Box: 47

Simone Meijerhof

Holistisch Therapeut / Sexual Healing Coach / Reiki Master / Levenservaring deskundige

Ik ben Simone 60 jaar; een sprankelende vrouw, enthousiast en vol levenslust.

Ik heb bijna 40 jaar in de zorg gewerkt, op een Urologische poli. De laatste jaren verpleegkundig specialist. Ging dus altijd met de onderkant van het lijf om. Iedereen is geboren uit seks, we zijn seksuele wezens echter er ligt een enorme lading op seksualiteit. Er ligt veel schuld en schaamte op. Heb je vragen over je seksualiteit? Voel je je onzeker hierover? Wil je leren voelen? Als vrouw kun je leren om je seksualiteit te omarmen. Ik kan jou leren om te verzachten, te ontspannen en af te dalen naar jou bekken. Met zachte ogen naar jezelf kijken en je diepste verlangens en gevoelens erkennen en vervullen. Je seksuele en emotionele intimiteit met jezelf herstellen en zo krachtig kwetsbaar gaan worden. Verbinding maken met je hoofd, je hart en je bekken door te leren voelen. Door middel van sexual healing heb ik mijn issues op kunnen lossen. Ik heb doorvoeld, alleen weten is niet genoeg. De levensenergie voel ik door mij heen stromen en maakt dat ik van mijzelf hou. Daarmee kan ik voor jou de veiligheid creƫren. Altijd met je kleren aan.

#me too heeft het topje van de ijsberg blootgelegd. Adequate hulp rondom seksuele issues moet in mijn beleving nog helemaal opgang komen. Voor mij geldt dat essentiƫle kennis over seksualiteit komt van het Oosten en is in het Westen verloren gegaan.

In de loop der jaren heb ik een enorme ontwikkeling doorgemaakt in wie ik ben. En dit bewustzijnsproces groeit nog steeds. In alles wat ik doe, zet ik mijn professionele-, persoonlijke levenservaring en levenswijsheid in.

Daarnaast heb ik ook op persoonlijk vlak veel meegemaakt. Heel veel verdrietige momenten (overlijden van ouders en (jonge) vrienden, rouw, scheidingen, ziektes en een heftige burn-out), maar gelukkig ook hele mooie dingen (moeder van twee prachtige kinderen en nu samen met de liefde van mijn leven).

Bel:0909-0237 80cpm
Terug naar overzicht