Simone Meijerhof
Box: 47

Simone Meijerhof

Niet online? Stuur whatsapp naar Rimpels op je ziel voor het maken van een bel- of chatafspraak +31615313874

Holistisch Therapeut / Sexual Healing Coach / Reiki Master / Levenservaring deskundige

#metoo heeft het topje van de ijsberg blootgelegd. Adequate hulp rondom seksuele issues moet in mijn beleving nog helemaal opgang komen. Langs deze weg hoop ik een luisterend oor te kunnen zijn en je tips te kunnen geven omtrent alles wat met seksualiteit en grensoverschrijdend gedrag te maken heeft. Wat veel voorkomt is dat vrouwen zich niet bewust zijn van seksueel misbruik in het verleden. Je praat er niet over, omdat je denkt dat het zo hoort. Het is weggestopt omdat de schuld en schaamte hieromtrent groot is. ‘Daar praat je niet over’.

Ik ben Simone 60 jaar; een sprankelende vrouw, enthousiast en vol levenslust.

Bijna 40 jaar werkte ik in de zorg , op een Urologische poli. De laatste jaren verpleegkundig specialist. Ging dus altijd met de onderkant van het lijf om. Iedereen is geboren uit seks, we zijn seksuele wezens echter er ligt een enorme lading op seksualiteit. Er ligt veel schuld en schaamte op. Heb je vragen over je seksualiteit? Voel je je onzeker hierover? Wil je leren voelen? Als vrouw kun je leren om je seksualiteit te omarmen. Ik kan jou leren om te verzachten, te ontspannen en af te dalen naar jou bekken. Met zachte ogen naar jezelf kijken en je diepste verlangens en gevoelens erkennen en vervullen. Je seksuele en emotionele intimiteit met jezelf herstellen en zo krachtig kwetsbaar gaan worden. Verbinding maken met je hoofd, je hart en je bekken door te leren voelen. Door middel van sexual healing heb ik mijn issues op kunnen lossen. Ik heb doorvoeld, alleen weten is niet genoeg. De levensenergie voel ik door mij heen stromen en maakt dat ik van mijzelf hou. Daarmee kan ik voor jou de veiligheid creëren. Altijd met je kleren aan.In de loop der jaren heb ik een enorme ontwikkeling doorgemaakt in wie ik ben. En dit bewustzijnsproces groeit nog steeds. In alles wat ik doe, zet ik mijn professionele-, persoonlijke levenservaring en levenswijsheid in.

Daarnaast heb ik ook op persoonlijk vlak veel meegemaakt. Heel veel verdrietige momenten (overlijden van ouders en (jonge) vrienden, rouw, scheidingen, ziektes en een heftige burn-out), maar gelukkig ook hele mooie dingen (moeder van twee prachtige kinderen en nu samen met de liefde van mijn leven).

Simone niet aanwezig? Stuur een mail naar info@rimpelsopjeziel.nl voor het maken van een belafspraak.

Bel:0909-0237 80cpm
Terug naar overzicht