Rob Derksen
Box: 38

Rob Derksen

Wat je van mij kunt verwachten?

Ik geef je inzichten en zal je bewust proberen te maken van jouw ‘blokkades’, emoties en angsten, maar ook van jouw passie en je kwaliteiten. Of ik geef inzichten in vragen die jij hebt t.a.v. personen in jouw leven, of overleden personen. Ik kan je waarschijnlijk helderheid geven over vragen met betrekking tot je huidige werk of een nieuwe baan. Dit middels readings, healings, traumaverwerking, Innerlijk Kind werk en schaduwwerk. Ik ben een ervaringsdeskundige op gebied van psychische disbalansen, gedragsproblemen en verslavingen.

Ik voel helder in op bijvoorbeeld jouw gezin en je kinderen, je relatie, je werk, jouw levenspad.

Door mijn werkwijze geef ik mensen inzichten in zichzelf en een ander, kom ik snel tot de kern en zal je suggesties geven voor het nemen van stappen in jouw leven.

Ik probeer je zoveel uit je hoofd te halen (het denken) en naar je hart te brengen (het voelen). Daardoor zal je meer geaard raken, meer in je gevoel komen en dieper naar je ontspanning gaan.

Ik ben helder voelend, wetend, horend en ziend en sta in zuiver contact met gidsen, Engelen, Meesters en Spirits. Dit contact zal bij jou ook direct een verschuiving van energie teweeg brengen.

Inmiddels heb ik 2 boeken geschreven: ‘Bekijk ze eens als mensen’ en ‘De Overwinning’.

Tijdens het gesprek.

Tijdens een gesprek kom ik in verbinding met jouw energieveld en word ik verbonden met jouw Hogere zelf en gidsen. Ook kan het zijn dat ik verbonden word met overleden personen die een boodschap voor je hebben die ten goede komen aan jouw persoonlijke proces en groei.

Ik maak contact met jouw ziel waardoor de boodschappen die er voor je komen jou dichter bij je volledige potentie brengen, maar ook helderheid geven in de processen waarin jij je bevindt. Als je vragen hebt over bijvoorbeeld je kinderen, dan geef ik je duidelijkheid over dingen waar zij tegenaan lopen.

Jouw hulpvraag?

Als je een duidelijke hulpvraag hebt, dan krijg je inzichten in je blokkades, angsten en emoties, maar ook in de te nemen stappen. Het geeft je meer zicht waar je in het dagelijks leven ‘tegenaan loopt’ en waarom. Een hulpvraag kan te maken hebben met jouw persoonlijke groei en bewustwording, maar ook met vragen over relaties, kinderen, werk, verslavingen en/of psychische disbalansen.

Als je geen hulpvraag hebt dan komen er meer algemene boodschappen voor je, waar je zeker wat aan gaat hebben op jouw pad van bewustwording en persoonlijke groei.

Om misverstanden te voorkomen: ik ben geen ‘glazen bol kijker’ en voorspel dus geen toekomst. Ook kan ik niet ‘op commando’ de verbinding maken met overleden personen. Deze melden zich uit zichzelf als zij een boodschap voor jou hebben.

Naast telefonische gesprekken kun je bij mij een afspraak maken voor een individueel consult in Amsterdam, Breda of in Zeeland. Meer info op www.robderksen.nl

Bij voorbaat dank dat ik je in beweging mag zetten!

Bel:0909-0237 80cpm
Terug naar overzicht