Rita Duysters
Box: 51

Rita Duysters

Spiritueel Holistisch Coach

Relatieproblemen- Onzekerheid- Innerlijke onrust- Spirituele groei--Jezelf vindenMindfulness-Healing op alle niveaus.

Dag lief mens, wat fijn dat je bij mij terecht bent gekomen, niets is toeval. Meer dan 30 jaar ervaring breng ik mee. Heb jaren een eigen praktijk gehad in Duitsland als Heilpraktiker, ben o.a. Reiki Master in diverse stromingen, Melchizedek ingewijde, werk met de energie├źn van lichtwezens enzovoort.

Heb in mijn leven pittige levenslessen mogen ervaren, lessen die we allemaal krijgen, en waar we veel krachtiger kunnen uitkomen ! En dat is mijn wens, om jou in je kracht te zetten, het beste in jezelf naar boven te halen, inzichten geven om dingen te veranderen die veranderd kunnen worden. Jezelf vinden, en jezelf mogen zijn !

Ik ben heldervoelend en soms helderwetend, soms komen overledenen door als dat mag. Ik werk vanuit mijn eigen hogere leiding, en in een gesprek zal datgene gebeuren wat nodig is voor jou. Dat kan een healing zijn, of een energie overdracht ( inwijding), of een meditatie of oefening samen doen. Wat voor jou het beste is, zal gebeuren, ook tijdens het praten worden dingen energetisch in gang gezet. Elk mens is anders, dus elk gesprek is anders.

In licht en liefde,

Rita

Bel:0909-0237 80cpm
Terug naar overzicht