Priscilla
Box: 56

Priscilla

Holistisch therapeut, Pedagogisch Hulpverleenster, Body Mind Release therapeut, Maatschappelijk werk en dienstverlening, BUR methode transformational coaching, BUR methode spirituele hypnotherapie, Reiki

Wil jij meer zelfliefde ervaren en jouw zelfhelend vermogen versterken op alle gebieden? Het maakt niet uit waar je mee zit. Het maakt niet uit welke vraag je hebt. Zonder oordeel luister ik en ondersteun ik jou in jouw proces.

Mijn naam is Priscilla, al sta ik beter bekend als Pries. 5 jaar geleden kreeg ik de diagnose borstkanker met uitzaaiingen in de lymfeklieren. In plaats van angst voelde ik een hele grote rust over mij heen komen. Het voelde alsof ik eindelijk thuiskwam. Alsof ik eindelijk mocht stoppen met vechten en mocht stoppen met mijn best doen. Het voelde echt als een liefdevolle wake-up call. Ik noemde mijn tumor dan ook meteen ‘mijn boezemvriend’. Ineens voelde ik alle vertrouwen in mijn hart en daardoor durfde ik te luisteren naar wat mijn intuïtie mij te vertellen had. Ik kreeg duidelijk te horen dat ik mijn hele leven lang vanuit mijn hoofd had geleefd. Dat ik via please gedrag probeerde mijn minderwaardigheidscomplex te verbloemen. In plaats van te leven was ik elke dag aan het overleven.

Mijn boezemvriend heeft ervoor gezorgd dat ik nu besef dat echt leven alleen vanuit het hart kan. Ik heb nu zoveel vertrouwen in mezelf en in mijn intuïtie, dat ik nu altijd eerst naar binnen ga als ik ergens mee zit. Dit gevoel is zo bevrijdend en zo liefdevol!

Ik heb in die tijd mijn spirituele gaven te weten helder weten en helder voelen in sneltreinvaart ontwikkeld. Ik volgde in die tijd de opleiding tot holistisch/ energetisch therapeut in combinatie met Reiki. Daarnaast leerde ik met tarotkaarten te werken, met edelstenen te werken etc. Ik oefende alles op mijzelf en daardoor heb ik heel veel zelfliefde en zelfheling leren ervaren.

De weg naar binnen toe, die ik in die tijd heb afgelegd en die ik nu nog steeds volg gun ik jou ook! Ik voel mij hierin nu op en top een ervaringsdeskundige! Omdat ik mezelf zo goed ken, kan ik mij volledig afstemmen op jou en stel ik jou de juiste vragen. Hierdoor besef jij wat hoofd/ego gedachten zijn en wat je ware intuïtie is.

Liefs Pries

Bel:0909-0237 80cpm
Terug naar overzicht