Petra
Box: 42

Petra

Ervaringsdeskundig medium/coach, mindfulness, helderwetend, heldervoelend, HSP, seksueel misbruik, incest, zelfmoord, tienermoederschap, verslavingen.

Soms zit je zo vast in je eigen wereld dat het moeilijk voor je is om eruit te komen. Negatieve gedachten en stemmetjes lijken de overhand te nemen. Mensen begrijpen je niet en je voelt je alleen. Je vraagt je af: waarom ben ik hier?

Als levenscoach mag ik nu mensen helpen. Mijn ervaring die ik heb opgedaan in het leven heb ik in de praktijk mee moeten maken. Het leven had voor mij de meest vreselijke ervaringen in petto. Door zoektochten en inzichten heb ik de sleutel tot geluk gevonden. Het was een lange weg die ik met vallen en opstaan heb moeten doorlopen. Via meditaties en dromen ben ik erachter gekomen dat God, Karma of het Universum (hoe je het wilt noemen) voor mij dit leven had uitgekozen om later mensen te kunnen helpen.

Mijn levenspad bewandel ik nu door mijn ervaringen te delen met mensen die de weg niet kunnen vinden. Ik ben van mezelf gaan houden. Leer ook om van jezelf te houden.

Wees welkom Liefs, Petra

Petra niet aanwezig? Je kunt ook een belafspraak maken. Stuur een mail met enkele gewenste dagen en tijdstippen. Info@rimpelsopjeziel.nl

Bel:0909-0237 80cpm
Terug naar overzicht