Peter
Box: 35

Peter

Gedipl. Astroloog, levensadvies, gesprekspartner

Als Astroloog en Coach ben ik een gesprekspartner en luisterend oor voor iedereen die behoefte heeft aan een goed gesprek. Ik bied ondersteuning en begeleiding in al jouw vragen of problemen. Wat heeft de komende periode voor jou in petto? Hier kan ik met jouw persoonlijke horoscoop antwoord op geven. Maar ik kan ook helpen als je vastloopt in het leven of als je twijfels hebt over de beslissingen die je moet nemen. Zoals bijvoorbeeld jouw talenten, vragen over werk, relatie en voor alle andere vragen die ons dagelijks bezig houden kun je bij mij terecht.

Naast gesprekspartner ben ik ook Astroloog en kan ik voor jou een persoonlijke horoscoop maken die een zuiver Licht laat schijnen op jouw persoonlijke kwaliteiten en ontwikkeling. Met bijna alle vragen kun je bij mij terecht. De Astrologie heeft vele mogelijkheden die jou hierbij kunnen helpen. Met Astrologie kunnen we in het verleden kijken maar ook in de toekomst. Wat heeft de toekomst voor mij in petto? Welke omstandigheden worden komende tijd extra belicht? Hoe zit het met de relatie, welke partner past het beste bij mij? Hoe is het met het werk en wat zijn mij talenten/gaven? En alle andere persoonlijke vragen kunnen met de Astrologie beantwoord worden. Samen zorgen we ervoor dat jij in jouw kracht komt te staan.

Astrologie is een van de oudste disciplines, al 7000 jaar geleden ontstaan en tot op heden een van de belangrijkste instrumenten iemands 'Goddelijke blauwdruk' zichtbaar te maken. Aan de hand van jouw persoonlijke gegevens: naam, geboortedatum, tijd en plaats kan ik een heel persoonlijke horoscoop voor jou maken, met jou specifieke kwaliteiten en ontwikkelingspunten. https://www.astro-logica.nl/

Bel:0909-0237 80cpm
Terug naar overzicht