Pascal Hoekstra
Box: 53

Pascal Hoekstra

Pascal werkte 2016-2018 bij Slachtofferhulp Nederland

Slachtoffer benadering / Psychosociale ondersteuning

Mijn missie

Met een open hart en in alle eerlijkheid inspireer ik mensen om de kracht in hun (eigen)wijsheid te vinden.

Graag wil ik je ondersteunen in het vinden van jouw eigen antwoorden, luisteren naar de signalen die jouw lichaam en omgeving afgeven. Ik loop graag een stukje mee om samen te kijken naar de leerlessen die op jouw pad komen. Het pad dat leidt naar de kern van jouw hart, jouw unieke zelf, jouw (eigen)wijsheid…

echte wijsheid zit in jezelf echte wijsheid is het licht van je ziel wijs zijn is gewoon liefhebben

Zonder donker geen licht en andersom. Om iets ten volle te ervaren heb je beiden nodig! Als hooggevoelige, Sensitherapeut (holistisch) en ervaringsdeskundige weet ik nu dat balans een hele belangrijke sleutel is.

binnen - buiten innerlijk - uiterlijk lichaam - geest hart - hoofd spiritueel - aarden yin - yang licht - donker

Alles staat met elkaar in verbinding, lichaam, geest, ziel. De Sensitherapie is een Holistische (allesomvattende) therapie die de mens in zijn totaliteit behandelt. Het geeft snel inzicht in de achterliggende oorzaak van zowel fysieke als emotionele klachten. Het is een bewustwording van klachten, gedachten en patronen. Alles fungeert als een spiegel, je kinderen, de mensen die je ontmoet, boeken, dieren etc. Door te luisteren naar de signalen van je lichaam en omgeving kan je er achter komen wat er speelt in je leven. Op het moment dat je besluit dat je er voor open staat ga je de lessen leren. Niets is goed of fout, alles is een leerles. Als je het complete plaatje ziet, vallen alle puzzelstukjes in elkaar.

Pascal

Indien Pascal niet aanwezig is, kun je eventueel ook een belafspraak maken. Stuur een mailtje naar info@rimpelsopjeziel.nl . Vermeld hierin een aantal data en tijdstippen waarop het jou gelegen komt.

Bel:0909-0237 80cpm
Terug naar overzicht