Natasja Pereira
Box: 08

Natasja Pereira

Transformatie coach

Klik op foto voor uitgebreid profiel

Ervaringsdeskundig o.a. Jeugdzorg (UHP) Specialisaties: mindfulness, burn-out-relaties-narcisme.

Mijn naam is Natasja Pereira en ben moeder van 4 kinderen. Als ervaringsdeskundige op het gebied van persoonlijke groei heb ik veel te bieden. Naast mijn drukke gezin, voel ik een enorme behoefte om andere vrouwen te helpen in hun groei. Met name maak ik mij sterk voor vrouwen die vanuit een onderdrukte positie hulp en steun nodig hebben. In mijn woonplaats Amsterdam kom ik regelmatig in contact met zulke vrouwen en heb ik contacten bij hulpverlening en volgde ik diverse trainingen.

Eerder was ik actief in het zakenleven. Een breakdown heeft mijn neus letterlijk de andere kant opgezet. Nu weet ik weer wat werkelijk belangrijk voor mij is. Dankzij Rimpels op je ziel wordt mijn missie weer zichtbaar. Naast mentale steun kan ik je als startende ondernemer ook prima adviseren. De eerste stap is een luisterend oor. Je mag jouw verhaal vertellen zonder dat je een oordeel krijgt als feedback.

Liefs, Natasja

WAT KAN NATASJA NOG MEER VOOR JOU BETEKENEN?

Natasja werkt onder andere als vrijwilliger in een Maatjes project te Amsterdam. Hierin begeleidt zij mensen met een problematiek zoals verslavingen, slachtoffers mensenhandel, huiselijk geweld etc.

Op het gebied van o.a. relaties, jeugdzorg en eerder vernoemde problematiek kun je, indien gewenst anoniem jouw verhaal vertellen. Als je problemen hebt, durf je daar vaak niet met bekenden over te praten. Als je toch je verhaal kwijt wilt of er letterlijk even niet meer uitkomt, vind je in Natasja een liefdevol maatje die je kan troosten, gerust kan stellen, adviseren en wijst zij jou de weg naar de juiste instanties.

Natasja is meestal op werkdagen tot ongeveer 15.00 uur te bereiken. Als zij niet aanwezig is, kun je ook een aanvraag indienen voor een telefonisch consult. Stuur een mail naar info@rimpelsopjeziel.nl met een aantal tijdstippen dat het jou het beste schikt.

Natasja vind je op box 08. Wanneer je credits upload, bel je al voor € 0,50 per minuut. Via 0909-0237 betaal je € 0,70 per minuut.

Kijk voor meer informatie en beschikbaarheid eerst op www.rimpelsopjeziel.nlBELLEN MET CREDITS IS VOORDELIGER EN MOGELIJK VANUIT IEDER LAND.

Bel:0909-0237 70cpm

Aysen

4 juni 2020

Lieve Natasja,  je hebt mij  goed geholpen.

Terug naar overzicht