Monique
Box: 11

Monique

Niet online? Stuur whatsapp naar +31615313874

Monique niet online? Stuur email naar info@rimpelsopjeziel.nl voor het maken van een belafspraak.

Hallo mijn naam is Monique,

Excuus voor de anonimiteit. Mijn ervaringen worden namelijk nog steeds door mijn omgeving als vreemd ervaren. De grote massa is hier helaas nog niet klaar voor. Onderstaand deel ik een fragment van mijn persoonlijke ervaring. Met deze ervaring hoop ik een luisterend oor te kunnen bieden voor jouw ervaringen.

Ik lig in mijn bed en ik voel het alweer aankomen. De ‘sfeer’ veranderd. Ik zou het nu frequentie noemen. Maar dat wist ik nog niet als kind. Ik ben half in slaap, nog net voor de rem slaap dan veranderd mijn kamer in de prachtigste tinten violet of soms ook wel ijsblauw licht. Het soort licht dat je aan het einde van de tunnel zou verwachten. Ik hoor een hele lage toon, een soort laag gezoem dat heel diep in je lijf te voelen is en zie ze dan in een flits dwars door mijn ramen heen komen als een felle meteoriet die de aarde in een bloedsnel tempo doet naderen.

Ze komen meestal in een grote ronde lichtbol dwars door de ramen heen. Plots staan er 3 soms 4 wezens in mijn kamer. Ze zijn klein, grijs en hebben amandelvormige zwarte ogen. In de volksmond worden deze wezens ook wel ‘greys’ of ‘Zeta’s’ genoemd. Maar ze waren mij destijds volkomen onbekend. Ze houden mij in een zodanige situatie dat ik wel alles meekrijg maar niet kan bewegen. Een soort hypnose verlamming lijkt het. Met hun gedachten kracht kunnen ze met mij doen wat ze willen. Ik praat met ze, in mijn hoofd. En soms praten ze terug. Maar echte sprekers zijn het niet. Dit zijn doeners. Artsen of wetenschappers van hun beschaving.

Dit is mijn hele jeugd doorgegaan tot ongeveer de leeftijd van 26 jaar. Destijds ben ik in hypnotherapie gegaan omdat ik hieruit wilde komen, ik had vragen en was in de war. Door de hypnotherapie kon ik dieper naar de angsten en zelfs vragen stellen aan de wezens. Omdat ik zo zoekende was heb ik alles geprobeerd om duidelijkheid te krijgen. Ik ben zelfs in 1995 op TV geweest bij Tineke de Nooy en de paranormale wereld om herkenning en erkenning te krijgen van kijkers. Niets. Geen reactie. Ik heb daarna meerdere interviews gegeven. Op YouTube en in de Para Visie en daar heb ik gelukkig meerdere vrouwen gevonden met hetzelfde verhaal. Het geeft toch een soort bevestiging dat je niet gek bent.

Ik ben boeken gaan lezen over zelfheling en loslaten. Hierdoor vertrouw ik nu meer op mijn “weten” en “voelen” wat ik inmiddels sterk ontwikkeld heb. Nu ben ik zover dat ik mensen mag gaan helpen om de juiste richting in te gaan en hun zelfvertrouwen een boost te geven. Ik snap nu hoe veel in elkaar steekt en de wezens hebben mij hierin erg goed geholpen. Ook zij hebben zeker bijgedragen aan mijn groei in bewustzijn.

Omdat ik weet dat er veel mensen zijn met deze ervaringen maar daar met niemand over durven te praten, stel ik mij via dit medium beschikbaar. Graag help ik jou te zoeken naar de antwoorden en de reden van deze bezoeken.

Liefs, Monique

Bel:0909-0237 80cpm
Terug naar overzicht