Medium Sonja
Box: 30

Medium Sonja

Niet online? Stuur whatsapp naar +31615313874

Medium, Paranormaal genezer, P.M.A. coach, Transformatiecoach

Welkom,

Mijn naam is Sonja en ik ben van jongs af aan helderziend, heldervoelend en helderwetend.

Door mijn vele ervaringen op spiritueel gebied sta ik graag mensen te woord en kan ik helpen met inzichten en coaching. Maar ook ben ik er graag voor een goed gesprek en een luisterend oor.

Al van kleins af aan heb ik voorspellende dromen gehad en is het spirituele een rode draad in mijn leven waar ik veel aan heb gehad in tijden dat ik alleen rondreisde in Azië.

Mijn gaven zijn sterker ontwikkeld door het paranormaal genezen en het opschonen van auralagen, chakra’s en verschillende energie punten zoals de wezenster, zielezetel, dan tien, haralijn en id punt. Dit is een complete opschoning.

Behalve een fysiek lichaam beschikt de mens nog over 7 lichtlichamen. Als deze niet op tijd worden opgeschoond, hoopt er vervuiling op in deze lagen en dat kan voor blokkades, stress en ongemak en tot in het ergste geval voor ziektes zorgen.

Eerst worden de gedachten en de energetische zaken gecreëerd daarna zet het zich vast in het fysieke lichaam. Dit uit zich in ongemakken, pijn, emotioneel verdriet, terugkerende patronen en trauma’s.

Ook ben ik PMA (Progressive mental allignment) coach. Deze nieuwe vorm zorgt via vraagstelling dat het onderbewustzijn wordt opgeschoond via plaatjes/beelden die naar de oppervlakte worden gebracht. Dit zorgt ervoor dat badclusters, gevoelsmatigheden zoals pijn, verdriet en angst worden opgelost zonder dat we te diep op de materie ingaan.

Verder ben ik gecertificeerd op het gebied van aartsengelen en serafijnen inwijdingen. Aartsengelen kennen we voornamelijk als AE Michael, Gabriel etc. De Serafijnen staan hoger in het Licht en hebben weer andere functies vanuit de Bron.

Wees welkom, ik sta u graag te woord. Liefdevolle groet,

Sonja

Bel:0909-0237 80cpm

Monique

6 december 2021

Lieve Sonja, dankjewel voor het fijne gesprek, de inzichten en vooral ook voor je hulp betreffende mijn dochter. De witte kaars staat klaar, ik ga ermee werken en in gesprek. Veel dank, een harte groet.

Ciska

18 november 2021

Beste Sonja en Ana, wat was het gezellig met veel info en vakmanschap.

Anoniem

8 november 2021

Lieve Sonja, ik vergeet steeds om een bericht te schrijven. Wat ben je een eerlijk en goed medium. Je healings zijn ontzettend goed. Je bent een geschenk uit de hemel. Echt een aanrader voor iedereen. Bedankt voor je hulp lieverd. Dikke knuffel en nogmaals bedankt!

Nathalie

12 oktober 2021

Lieve Sonja, Wat ben je toch een bijzondere vrouw. Vanaf het eerste gesprek voelde ik gewoon hoe spiritueel je bent. Je hebt me onwijs geholpen met je eerlijke en oprechte advies. Echt een aanrader voor mensen die spiritueel gezien hulp nodig hebben. Ik ga je zeker nog vaker bellen. Bedankt voor alles topper! Liefs Nathalie

Jolanda

17 september 2021

Ik kwam op 'Rimpels op je ziel' door de eigenaresse op fb te volgen, ze verwees mij door naar Sonja voor een healing. Lieve Sonja, Wat een ervaring, om het mee te maken was het allemaal hocus pocus en Harry Potter achtig, maar wat een fijne ervaring, die zelfde nacht heb ik zo geslapen dat ik bij het wakker worden, dacht dat ik 5 nachten en 5 dagen geslapen had. Ik denk een stuk minder negatief en heb echt ook weer zin in het leven. Volgens mij moet ik nog een aantal sessie's maar ik kijk zeker uit naar de volgende. Heel veel liefs, Jolanda

Zuivere energie

27 mei 2021

Lieve Sonja, Oude energie kan een blokkade vormen op ons geluk en verhindert een goede doorstroom van levensenergie. Ik ben zo blij dat ik je om hulp heb gevraagd en was verbaasd hoeveel oude energie (van jaren geleden) zich in mijn energieveld had vastgezet. Ook als lichtwerker is het belangrijk om jezelf regelmatig te laten opschonen. Dank je wel voor je wijze woorden. Het is een stuk lichter in mij en om mij heen. Liefs Ana (box 01)

anne

18 maart 2021

lieve Sonja dankjewel voor het fijne consult en het geduld wat je hebt gehad voor deze hevige sessie. je bent een topper. liefs een collega

Sonja

8 februari 2021

Heel degelijke lichtwekker die mij al veel vooruithielp. Lief en integer. Ontzettend bedankt

An

25 januari 2021

Lieve Sonja, Ik geef niet snel een review maar voel wel wanneer iemand zuiver en goed is en dat ben je zeker! Nu al veel aan je gehad en had zelf ook al het idee dat er geen zuivere magie omheen hangt. Bel je zeker weer want je bent een toppertje en zal je nog nodig hebben in de toekomst... zeker tot mei 🙂 Liefs een collega van een andere lijn.

D uit België

13 oktober 2020

Sonja werkt zuiver en is heel goed in haar healing en spiritueel advies. Blij met de hulp

Anoniem

18 september 2020

Hallo lieve Sonja, heel erg bedankt voor het opschonen van mijn chakra's en het weghalen van het negatieve. Je bent echt een hele goede medium, een topper!. Eerlijk en oprecht. Liefs, Anoniem

Siepke

6 september 2020

Hi Sonja, fijn je gesproken te hebben gisteren. Het geeft een lichter gevoel. Prettig is dat. Tot hoors, ziens. Hartelijke groet, Siepke de Jongh

Anoniem

30 juni 2020

Lieve Sonja, Wat ben jij een goede medium. Je ziet meteen wanneer er zwarte magie in het spel zit. Bedankt voor je hulp. Anoniem

Antonia

26 juni 2020

Hallo Sonja Wat sta je dicht bij de goddelijke wereld met je gaven.Leeftijd speelt dus geen rol voor je zuiverheid en invoelen .Bellen naar Sonja♥️liefs Antonia Linanne

L

12 juni 2020

Lieve Sonja, Ik heb je zo vaak gebeld en je hebt mij zo vaak zo goed geholpen. Vandaag weer....iedere keer vergeet ik om iets op te schrijven, om je hier te bedanken. Je bent een engel, mijn engel. Bedankt voor je hulp lieve Sonia. Lieve groet, L.

Terug naar overzicht