Lydia de Vos
Box: 11

Lydia de Vos

Medium/Ervaringsdeskundige

Zelfbewustzijn, Assertiviteit, Nieuwetijdskinderen, Mindsetting, Rouwverwerking, Quantum Hypnose, Kinderpsychologie

Wat houdt je tegen om vanuit je gevoel te zijn wie je bent? Ben je het zelf en kan, wil of durf je niet in je kracht te gaan staan?

Laat je anderen bepalen hoe je denkt, leeft en voelt? Er is maar 1 iemand die je het beste kent en dat ben je zelf, jij bent je eigen expert. Het is niet altijd makkelijk om jezelf toestemming te geven om te groeien naar je beste zelf. Soms kost het jaren van je leven om jezelf te leren kennen. Vind je het moeilijk om het, voor jou, beste pad te volgen? Misschien kan ik je helpen om de eerste stappen te zetten. Soms zien anderen het net even anders of wijzen je de goede kant op. Ik weet uit ervaring hoe moeilijk het is om te kiezen voor jezelf omdat je zo geconditioneerd ben om eerst altijd voor anderen te zorgen. Dat gaat lang goed maar kiezen voor jezelf mag… Wees niet bang in je kracht te stappen en te worden wie je bent! Lydia

Bel:0909-0237 90cpm

Initially, civil and canon law, literature, and medicine were among the subjects taught at the studium, https://dissertationowl.com and various famous scholars were invited to teach there giovanni bocaccio was essay writers for hire asked to lecture on the divine comedy.

Terug naar overzicht