Lineke Boogerd
Box: 22

Lineke Boogerd

Wegens tijdelijke omstandigheden is een consult met Lineke alleen mogelijk op afspraak. Stuur mail met meerdere tijdstippen naar info@rimpelsopjeziel.nl

Zit je niet lekker in je vel? Levensvragen waar je niet uitkomt? Een negatief zelfbeeld? Ervaar je conflicten tussen gedachten, gevoelens en daden? Of heb je moeite met je doelstellingen, plannen en dromen te realiseren?

Heb je moeite met het nemen van beslissingen of heb je het gevoel dat er iets ontbreekt? Problemen met rouwverwerking, suïcidale gedachtes? Scheiding, relatieproblemen, problemen op het gebied van seks? Ervaringen met; narcisme, stress en burn-out. Opvoedingsmoeilijkheden?

MEDIAMIEKE GAVE Tijdens mijn werk als coach kwam een persoon die te maken had met rouwverwerking. Haar partner heeft suïcide gepleegd. Tijdens mijn gesprekken met haar kreeg ik duidelijk door wat haar partner nog wilde zeggen tegen haar en waarom hij suïcide had gepleegd. Hij kon het leven niet meer aan, het was te zwaar voor hem en het speet hem ontzettend dat hij geen andere uitweg zag en dit nooit met haar heeft besproken. Hij wilde dat ze doorging met haar leven zoals zij dat met hem besproken had en weer het geluk zou vinden. Doordat ik haar deze boodschap kon doorgeven kon zij haar verlies verwerken en weer op zoek gaan naar geluk.

Ik zou je graag willen helpen. Ik ben een positief ingesteld, empathisch persoon met een luisterend oor zonder oordeel. Ik ben hoog gevoelig en sensitief. Ik ben helder voelend en horend. Tijdens het werken kan ik belangrijke boodschappen doorkrijgen die helpen om sneller tot de kern te komen om jou te helpen. Ook kan ik foto's lezen. De studies die ik heb gevolgd zijn daar een aanvulling op zodat ik je op een positieve manier kan ondersteunen bij de groei die jij nodig hebt om tot bloei te komen.

Ik ben al 20 jaar werkzaam in de hulpverlening, eerst als maatschappelijk werker en later als gedragsdeskundige. Momenteel ben ik werkzaam als coach en werk ik met verschillende methodes. Onder andere met M-braining. M-braining is een methode om onze 3 belangrijkste neurale netwerken in ons hart, onze hersenen en onze buik met elkaar te verbinden. Het resultaat helpt je om in contact te komen met je eigen intuïtie en wijsheid en zodoende je te helpen om een bewuster, zinvoller en gelukkiger leven te leven.Ik kan emoties en pijn van andere mensen aanvoelen en zodoende weten waar de kernproblemen zitten zonder dat dit gezegd word. Door het aanvoelen kan ik samen met jou in één gesprek komen tot de kern en kunnen we samen kijken wat jij nodig hebt om tot volle bloei te komen.

Liefs, Lineke

Also available in English. You are more then welcome to have a chat. I’m a great listener, with a positive mindset. I’m high sensitive. I am more then willing to help you with all kinds of problems or difficulties that you can encounter in your live.

Bel:0909-0237 80cpm

G.

10 november 2020

Lieve Lineke, Bedankt voor het geven van zoveel inzicht in de personen om mij heen. Daar heb jij mij ontzettend mee geholpen. Je hebt een hele grote gave en ik ben blij dat jij die wil delen en mij verder wil helpen. Jij kunt mensen motiveren en je raakt mij elke keer weer met je woorden. Ik ben ontzettend blij met jou en ga je snel weer bellen voor onze volgende coachingssessie. Ik ga jou bij iedereen aanbevelen en aanraden.

Terug naar overzicht