Lina
Box: 61

Lina

Lina niet aanwezig? Stuur whatsapp bericht naar Rimpels op je ziel 0615313874 voor het maken van een belafspraak.

Paragnost, Medium, Dierentolk, Pendelen.

Vloeiend Nederlands, Frans, Arabisch (Marokkaans) en Engels

Paragnost – Medium-Psychologe-Coach-Reiki-Magnetiseren

Hallo ik ben Lina, ervaren, medium en paragnost, helder voelend, helderhorend en helderziend. Ik ben gespecialiseerd in toekomstvoorspellingen, liefde, relaties, relatieproblemen, karakteranalyse, kinderen, werk en financiën. Heden, verleden en toekomst.

Psychologie Door mijn ervaren en professionele psychologische en coaching achtergrond kan ik jou nieuwe en diepere inzichten geven.

• Waarom blijf ik stil staan in mijn persoonlijke groei

• Hoe ga ik het beste om met mijn dierbaren

• Ga ik de juiste kant op

• Hoe haal ik mijn doelen

Fotoreading

Vaak voel ik tijdens een reading eerst in op een foto en krijg dan al veel informatie door. Door middel van een foto krijg ik directe antwoorden, beelden en informatie door voor jou. Heden, verleden en toekomst.

Coaching en Relatie Begeleiding

Als paragnost en medium werk ik tevens als coach en relatiebegeleider. Tijdens ons gesprek kan ik voor jou de juiste handvaten aanreiken die voor jou belangrijk zijn en of voor je partner en of je relatie. Welke stappen kan ik ondernemen in mijn relatie, of welke juist niet; Hoe kan ik het beste met mijn partner en/of situatie omgaan;

Healing

Door het geven van Reiki op afstand voel ik duidelijk de blokkades in jou en kan ik deze openen zodat de energie weer gaat stromen en je beter in je vel gaat zitten. Door het magnetiseren op afstand geef ik mijn energie door aan jouw op de plekken waar het nodig is om de pijn weg te halen

Ik help je graag

Bel:0909-0237 80cpm

Ingrid

7 mei 2023

Wat een fantastische vrouw!!! Een geweldig gesprek gehad met haar, wat een inzichten geeft ze en ze heeft mij werkelijk goed op weg geholpen op een uiterst vriendelijke manier!! Ik ben zeer verrast en voel me erg goed na ons gesprek, een aanrader om met deze vrouw contact te hebben. Ik ga haar absoluut nog eens bellen. Hartelijk dank Lina. Warme groet Ingrid.

Terug naar overzicht