Liesbeth
Box: 45

Liesbeth

Wegens onverwachte omstandigheden is Liesbeth tijdelijk afwezig. Wij hopen dat zij spoedig weer in staat zal zijn om anderen te helpen. Vooralsnog moet zij nu eerst aan zichzelf denken.

Medium – Energy Healer – Oracle Card Reader – Reiki – HSP – Spirituele Coach HSP, PTSS, burn-out, perfectionisme en eetstoornis.

Hallo mooi mens,

Ben je vastgelopen in je leven? Ben je het moe, al dat gepieker, de zorgen, de twijfel of je het wel goed doet? De pijn die je steeds met je meedraagt?

Wat ik het liefst voor je wil is een leven die licht en luchtig aanvoelt, die je vrolijkheid en liefde brengt. Waarin er vast nog uitdagingen op je pad komen, maar die je met gemak en zonder zorgen tegemoet kan én durft te lopen. Omdat je weet dat je wordt gesteund door je eigen innerlijke Licht en je persoonlijke Gidsen.

Zelf heb ik ook behoorlijk wat meegemaakt en één van die grotere gebeurtenissen, een overlijden van een dierbare, heeft gemaakt dat ik mocht toe gaan geven dat er meer is in het leven dan we met onze ogen zien. Daarna zijn er nog meer dingen gebeurt waar ik geen verklaring voor kon bedenken en dat maakte dat ik op zoek ging naar antwoorden.

En daarmee was mijn spirituele ontwikkeling begonnen. Ik mocht herontdekken dat ik hoog gevoelig, heldervoelend, helderwetend en helderziend ben. Ik kwam tot de ontdekking dat wanneer ik afstem op mijn Hoogste Zelf (mijn innerlijk Licht) en mijn Gidsen, het leven een stuk soepeler verloopt. Het kan soms nog steeds uitdagingen bieden maar het is allemaal wel een stuk gemakkelijker en met veel meer plezier!

Wil jij ook graag antwoorden? De pijn een plek geven? Energetische blokkades en koorden opruimen? Weten wat je Gidsen en je Hogere Zelf je te vertellen heeft? Je weer levenslustig, vol energie en blij voelen? Kortom, jou innerlijk Licht weer voluit laten stralen? Bel of chat gerust met mij, ik ben er voor je.

Naast de trainingen/cursussen en opleidingen die ik heb gevolgd voor mijn spirituele pad en een opleiding als Spirituele Coach, ben ik daarnaast ook ervaringsdeskundige op het gebied van HSP, PTSS, burn-out, perfectionisme en eetstoornis.

Wat ik voor je kan doen: Energetische Healing en clearingen – Reiki – oracle card readingen – channeling van berichten van je Gidsen en/of je Hogere Zelf – spirituele coaching – access bars sessies.

Ik luister graag naar je verhaal

Lieve groet, Liesbeth

Ben ik niet online? Je kunt ook een afspraak maken. Stuur een mail met een paar gewenste dagen/tijdstippen naar info@rimpelsopjeziel.nl

https://www.liesbethdrabbe.nl/

Bel:0909-0237 80cpm

Geduld en begrip

2 juli 2021

Lieve Liesbeth, Dank je wel voor je liefdevolle geduld en het fijne gesprek. Het heeft mij verder gebracht en inzichten gegeven. Ria

Terug naar overzicht